2777
2789
عنوان

ناپدریم زدتو گوش عروسمون دمش گرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 10498 بازدید | 149 پست
زن برادر منم خیلی پر رو و ادعای رئیس خانواده مو داره مقصر پدر و مادرمن که بهش بها دادن کاش یکی ام پی ...

بله متاسفانه فقط به خاطر بهایی هست که خانواده ها بهشون میدن و باعث میشن درگیر خود بزرگ بینی کاذب بشن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام تاپیک هاتون قفل بود نتونستم نظر بدم.. مطمئن باشید دخترتون شمارو میخواد.. یکی از کاربرا یه راهکا ...

ی کاربر دیگه ام همین پیشنهاد و داد عزیزم از زندگی شخصیت زیاد گفتم اینجا  دوست ندارم دخترم بدونه و از عموشون خیلی بد گفتم که احتمالا دخترم ناراحت میشه چون به هر حال عموشه و بزرگش کرده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

استارتر جان اولین تاپیکی که زدی جریان دوستت بود داشتم با ذوق میخوندم که دیدم وسطش قفل کردی و ادامش ر ...

بله متاسفانه ی عده اومدن تهمت و قضاوت و...مجبور شدم ببندم دوستم چون خیلی پیشرفت کرده بود شوهرش حسودیش شد و مدام به پر و پاش می‌پیچید و به زور می‌رفت خونش به بهانه دیدن بچه ها خب چون اینم زن مستقلی شده بود و دلخوشی ازش نداشت در خواست طلاق داد توی پروسه طلاقن ولی شوهره مثل ....پشیمونه از کاراش 

ی کاربر دیگه ام همین پیشنهاد و داد عزیزم از زندگی شخصیت زیاد گفتم اینجا دوست ندارم دخترم بدونه و از ...

بله منم نظر همون کاربرو گفتم فک کردم گمونم نخوندین یا متوجه نشدین... شما خیلی عاقلی ماشالله.. با وجود این همه بدی که در حقتون شده و بچه هاتو ازت جدا کرده ولی بازم دل رحمی.. اینو مطمئن باشید ماه پشت ابر نمیمونه و حقیقت آشکار میشه و بچه هات میان پیشت به امید خدا

بله منم نظر همون کاربرو گفتم فک کردم گمونم نخوندین یا متوجه نشدین... شما خیلی عاقلی ماشالله.. با وجو ...

انشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

بله متاسفانه ی عده اومدن تهمت و قضاوت و...مجبور شدم ببندم دوستم چون خیلی پیشرفت کرده بود شوهرش حسودی ...

خدا رو شکر ...خیلی خوشحال شدم براش😍😍😍

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

عزیزم ماجرای اون دوستت  چی شد که شوهرش گفته بود نمیخاد کارکنی..

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
عزیزم ماجرای اون دوستت چی شد که شوهرش گفته بود نمیخاد کارکنی..

بالا ی کاربری پرسید جواب دادم عزیزم چند تا پست قبلی بخونش 

سلام اسی جان خوبی

متاسفانه یه سری کاربر فقط بلدن بیان توتاپیکهای مردم فقط بگن دروغه 

من که شمارو نمیشناسم ولی چیزی که فراوونه داستانهای  عجیب وغریب تو این مملکته  مخصوصا برای بیست سال قبل دنیا خیلی فرق داشت

با همه احترامی به ماذرتون وپدر مرحومتون 

خب اگه این بندیه خدا بیست سال پیش یه پدر ومادر کاربلد وقوی پشتش بودن خو بچه هاش  اینهمه سال ازش دور نبودن

متاسفانه خیلی از مشکلاتی برای دخترهای ایرانی پیش میاد مخصوصا دخترای بیست سال پیش  همین پشتوانه نداشتنه

ادم تکه های پازل رو بزاره کتار هم میفهمه هیچیش دروغ نیست  

سلام اسی جان خوبیمتاسفانه یه سری کاربر فقط بلدن بیان توتاپیکهای مردم فقط بگن دروغه من که شمارو نمیشن ...

حرفاتون کاملا صحیح هست از طرف خانواده هیچ حمایتی نشدم اون موقع البته شاید حق داشتن پدرم وضع مالی خوبی نداشت خودش باید خرج ی خانواده پنج نفریو میداد ...ساپورت کردن سه نفر دیگه یعنی منو بچه هام براش سخت بود خصوصا که اونا دوتا نوزاد بودن و مخارجشون بالابود( هرچند بچه ها رو هم خانواده پدریشون به هیچ وجه   نمیدادن و...)