2777
2789
عنوان

چرا این سایت دخترونه حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 50 پست

آره انصافا 

هر کی مارو میبینه کلی چیز بارمون میکنه 

دیشب یه تاپیک یه تهمت بهم زدن خداشاااهده به دروغ اینقدر ناراحت شدم 

بیشرفه پسری که تو بحثای زنونه بره 👍👍

بیشرفه پسری که مزاحمت ایجاد کنه خدا ازش ...

ولی انصافا بعضی تاپیکها که اشکال نداره 

خوب از تجربه زندگی ها و ... استفاده میکنه آدم

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جورایی جو سایت خیلی راحته و ...ترجیح داده میشه بیشتر خانوم باشن 

هعب نمیدونم عجیبه بیشتر حرفا همون خاله زنک ایناس غیبت خواهرشوهر و خود شوهر و ...

در کل موضوع هایی نیست که مردان علاقه داشته باشن و مشارکت داشته باشن تو نظر دادن

تازمانی تو تاپیکای ک خانوما ترجیح میدن مردی نباشه تا سوالی ک دارن راحت بپرسنو ب خانومای متاهل و کسی ک از پارتنرش ناراحت میشه ی تاپیک میزنه یا کسی ک داره طلاق میگیره و ی تاپیک میزنه ی سوال بپرسه فورا ده تا درخواست ندن و بی احترامی نکنن حرفای زشت نزنن هیج کسی کاری ب کارشون نداره اتفاقا جندتا آقا هستن خیلی راحت تو سایت دارن فعالیت میکنن کسی ام باهاشون مشکل نداره مشکل با مریضای جنسیه ک ریختن اینجا. 

چون اصل این سایت برای خانمای متاهل و بچه داره کاش محیطش مثل چند سال پیش بشه الان که پر از بچه و مرده ...

😭😭😭😭آرهههههه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

من یه سوالی مساله ایی داشتم 

خاستم‌از چند تا خانکم بپزسم عضو اینجا شدم 

همین××

بعدش دیدم میشه از بعضی بحثها و تجربه ها استفاده کرد 

گاهی میام‌میخونم 

نه بحثای زنونه بابا پسرااام‌اینقدر اینجوری نیستن

اینجوری قضاوت نکنین باباا

بعضی از خانما هم اینجا بی ادبی میکنن و به همه میپرنما نباید کارای یه عده ای رو به همه نسبت بدیم.

👌🏻والا چند وقت پیش یه موضوعی پیش اومد طرف به یکی کفت اهل کجایی بعد طرف فک کرد من ازش پرسیدم فک کرد کابر اقاست داشت منو میخورد😐واقعا چ دلیل داره واقعانم درست میگی اینجا خیلی خانم ها هم بی احترامی میکنن

چون اصل این سایت برای خانمای متاهل و بچه داره کاش محیطش مثل چند سال پیش بشه الان که پر از بچه و مرده ...

کی گفته بزرگوار 

من رو خود گوگل دعوت کرد ...

موقع عضوم نگفت مرد نیاد و فلان ....

💔💔 نمیدونم‌چرا نمیرن ددی سایت اونجا رو آباد کنن منکه تا حالا نرفتم‌چون برای مرداست کاش اینام سایت ...

من میدونستم برای مردام سایت زدن اسمش یادم نبود من دوران بارداریم راحت میومدم تند تند پست میذاشتم همه جوابمو میدادن خودشونم با تجربه بودن الان همه زیر ۲۰ سالن یا مردن هیشکی نمیاد تو تاپیکت یا آرمی ان یا امتحان دارن یا .... نمیفهمن من چی میگم اصن نه اینکه بد باشه اما آدم لا هم درد خودش دوس داره درد و دل کنه یا راهنماییش کنن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
👌🏻والا چند وقت پیش یه موضوعی پیش اومد طرف به یکی کفت اهل کجایی بعد طرف فک کرد من ازش پرسیدم فک کرد ...

🤗🤗مهم کنار اومدنه

امام علی میفرماید: میوه عقل مدارا کردن با مردم است

من حتی درخواست دوستیشون و رد یا قبول نمیکنم، مابقی هم که میان چیزی یاد بگیرن، خصوصا کسایی که قصد ازدواج یا فرزنداوری دارن، از تجربیات بقیه بهرمند بشن

اما این جنگ ادامه داره... 🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
💔💔 نمیدونم‌چرا نمیرن ددی سایت اونجا رو آباد کنن منکه تا حالا نرفتم‌چون برای مرداست کاش اینام سایت ...

ددی سایت ؟!!؟

جدی میفرمایین .؟