2777
2789
عنوان

چرا این سایت دخترونه حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 50 پست
یه جورایی جو سایت خیلی راحته و ...ترجیح داده میشه بیشتر خانوم باشن هعب نمیدونم عجیبه بیشتر حرفا همون ...

به خاطر طراحی سایته...اصن رنگ غالب رو ببین

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

خب شما هم بیا در مورد مشکلاتت صحبت کن پسرا هیچی نمیگن برای همینه سایت دخترونه شده

میگم طراحی سایت کلا دخترونه انجام شده و خیلی پسرا واقعا روشون نمیشه...به نظرم باید همون صفحه ی اول به سه بخش تقسیم شه...تالا بانوان.تالارآقایان. تالار عمومی..

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤗🤗مهم کنار اومدنهامام علی میفرماید: میوه عقل مدارا کردن با مردم استمن حتی درخواست دوستیشون و رد یا ...

چقدر خوبه که امثال شمایی هستند که منطقی و درست برخورد میکنند👏🙏

میگم طراحی سایت کلا دخترونه انجام شده و خیلی پسرا واقعا روشون نمیشه...به نظرم باید همون صفحه ی اول ب ...

آره خب این سایت بیشتر برای خانوما طراحی شده 

ولی اهمیت ندید 

اگه مشکلی هست بیاید بگید ما هم نظر میدیم 

ما کلا اینجا هستیم که نظر بدیم 😂

آره خب این سایت بیشتر برای خانوما طراحی شده ولی اهمیت ندید اگه مشکلی هست بیاید بگید ما هم نظر میدیم ...

دمتون گرم

باشه ولی ۹۰ درصد خانما تو این سایتن که راحت حرف بزنن شما شبکه های اجتماعی دیگم دارین اینستا گروهای مختلط تلگرام و.... این یه سایت و بذارید برا ما با تشکر 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار