2777
2789
عنوان

چرا این سایت دخترونه حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 50 پست
کی گفته بزرگوار من رو خود گوگل دعوت کرد ...موقع عضوم نگفت مرد نیاد و فلان ....

نیاز نبود کسی بگه اینم از ضعف مدیریت اینجاست بخاطر پول بیشتر بازدید بیشتر دیگه براشون چیزی اهمین نداره حتی اگه یه مرد درخواست دوستی بده نی نی یار تعلیقش نمیکنه خودم دیدم گفت قبول نکنین اینا برای چیه؟واینکه الان تعلیق میکنن یه هفته ای و دوهفته ای ولی قبلا وقتی تعلیق میکردن انقد باید درخواست میدادی تا دوباره وصل کنن اینا همش نشونه اینه که مثل قدیم نیست اگه تاپیکای سالای قبل رو سرچ کنین میبینی که اصلا مرد یا بچه نوجوان تو سایت نبود قبلا چون محدودیت سنی هم داشت

🤗🤗مهم کنار اومدنهامام علی میفرماید: میوه عقل مدارا کردن با مردم استمن حتی درخواست دوستیشون و رد یا ...

آی خدا خیر بده آدم‌ فهمیده رو ...

البته همه فهمیده ان اینجا.

نه اونکه خدا نکرده قصد مزاحمته گزاش آدم‌میزنه

من خودم‌ چند نفر درخواست دادن سوال پرسیدن خدا رو شکر تونستم راهنمایی کنم‌ ... خانم هم بودن

مگه هاخه همه بد هستن 

بابااا برای بد بودن خیلی کارای راحتری میشه کرد

دور از جان عزیزان 

شما بیا یه روز در مغازه ما ببین چه خبره 

بخام‌خدا نکرده هرز باشیم خوب اینجا چراا

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میدونستم برای مردام سایت زدن اسمش یادم نبود من دوران بارداریم راحت میومدم تند تند پست میذاشتم همه ...

دقیقا موقع کنکور و انتخاب رشته معلوم‌میشه اینجا چه خبره

سایت خیلی خیلی بی کیفیت شده 

من میدونستم برای مردام سایت زدن اسمش یادم نبود من دوران بارداریم راحت میومدم تند تند پست میذاشتم همه ...

خب عزیزم خودت داری میگی سایت خانوماست چ ربطی به سن داره؟اگه قرار بود یه سن مشخصی بیان وارد سایت شن رده سنی تعیین میکردن واس عضویت شاید چارنفر دیگم واسه اینده بخان اطلاعات کسب کنن ربطی به سنو سال نداره خیلیا میبینین ۲۰سالشونه ولی پختگیشون به صدتا سن بالا تر می ارزه همچی ک به سن و سال نیست

نیاز نبود کسی بگه اینم از ضعف مدیریت اینجاست بخاطر پول بیشتر بازدید بیشتر دیگه براشون چیزی اهمین ندا ...

من نمیدونستم ... اینا رو خوب از کجا بدون کسی که میخاد تازه عضو بشه ... مقصر آقایون نیستن .!!

آی خدا خیر بده آدم‌ فهمیده رو ...البته همه فهمیده ان اینجا.نه اونکه خدا نکرده قصد مزاحمته گزاش آدم‌م ...

شما به بودنتون ادامه بده سایت ارثیه کسی نیست😅

متوجه ام، موفق باشید🌱

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
دقیقا موقع کنکور و انتخاب رشته معلوم‌میشه اینجا چه خبرهسایت خیلی خیلی بی کیفیت شده

الان میکشنمون 😂😂😂🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
شما چه شور و مشورتی با خانما داری سایت پسرام هست اسمش یادم رفته این سایت بیشتر درد و دل های زنانه ست ...

من نه سایت مادرانه میخوام و نه سایت پدرانه...بلکه یه محیط عمومی میخوام که همه در کمال احترام و ادب نظرات و دیدگاه هاشون رو به هم بگند..خیلی وقتا اتفاقا لازمه که من نظر خانومارو بدونم...مثلا مثلا فرض کنید من میخوام هدیه ی روز مادر بخرم..خب خوب میشه نظر چندتا خانم رو بدونم تا بهتر انتخاب کنم...مثلا این چیز به ذهنم رسید...و کلا خیلی خیلی چیزا هست که دونستن نظر خانم ها به مردا کمک می کنه یا دونستن نظر مردا به خانم ها...

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

من نه سایت مادرانه میخوام و نه سایت پدرانه...بلکه یه محیط عمومی میخوام که همه در کمال احترام و ادب ن ...

میتونی از آقایونم بپرسی ما برای هدیه خریدن از خانما نظر میگیریم چون اونام برای همسرشون خرید کردن☺️ 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
من نه سایت مادرانه میخوام و نه سایت پدرانه...بلکه یه محیط عمومی میخوام که همه در کمال احترام و ادب ن ...

من تو همین مدت کوتاه چند نفر سوال مردونه داشتن

راهنمای کردم اونام تشکر کردن ...

ولی یه عده ما رو میبینن انگار یه مرتیکه ... دیدن😧

بابا از کجا اومدین .. این چه برخوردیه

اگه تو بحث زنونه اومدیم باشه ما هر چی تو بگی هستیم

ولی بحثای عمومی خانوادگی و یا...

خوبه که کنار هم از تجربیات هم

میتونی از آقایونم بپرسی ما برای هدیه خریدن از خانما نظر میگیریم چون اونام برای همسرشون خرید کردن☺️

هزار بار نوشتم مثلا...خیلی مسائل دیگه هم هست که نیازه  ...بعدم آقایون خودشون خیلیا اشتباه میکنند تو این موضوعات و زندگیشون مشکل داره..اونوقت من برم از اونا مشورت بگیرم...اتفاقا خیلی از خانم ها هم اینجا چون درک درستی از جنس مخالف ندارند مشورت اشتباه میدن.من دیدم...

و احتمالا با همین کارشونم یه زندگی رو خراب میکنند...

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

من تو همین مدت کوتاه چند نفر سوال مردونه داشتنراهنمای کردم اونام تشکر کردن ...ولی یه عده ما رو میبین ...

دقیقا