2777
2789
عنوان

چرا این سایت دخترونه حساب میشه

258 بازدید | 50 پست

به مولا پسرها هم مثل شما انسانند و نیاز دارند احساساتشون رو به اشتراک‌بزارند...نظر بپرسند..مشورت بگیرند و غیره

خود سایت که اصن اولش موقع ثبت نام قابلیت انتخاب جنسیت داده و صرفا زنونه اعلام نمیکنه؟

ولی چرا محیط سایت رو یه جوری درست نکردن که حالت عمومی بیشتری داشته باشه؟

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما چه شور و مشورتی با خانما داری سایت پسرام هست اسمش یادم رفته این سایت بیشتر درد و دل های زنانه ست که مناسب آقایون نیست مخصوصا بارداری و بعدش که یکی از گزینه های تالارشه بخاطر همینم اسمش نی نی سایته

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

حسشون درخواست دوستیه ؟۹۰ درصد اینطورین ۱۰ درصد شاید واقعا مشکل داشته باشن و نیاز ب راهنمایی داشته باشن  ۳ درصد سالمن و برا هیز بازی نمیومدن مشکلی نداریم

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

وزود آقایون آزاده ،به شرطی که حدشون رو رعایت کنن و گاه و بیگاه مزاحمت ایجاد نکنن وگرنه ایرادی نداره ،مرد و زن هر دو انسانن.

اینجا سایت تبادل نظر هست ولی اصل سایت برای زنان و زایمانه ،که اگه سری به قسمتهای دیگه ی سایت بجز تبادل نظر بزنین متوجه میشین.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

تا حالا تاپیکا و مزاحمتای مردای مریض رو دیدی؟خیلیا نیت خوب ندارن

بعضی از خانما هم اینجا بی ادبی میکنن و به همه میپرن

ما نباید کارای یه عده ای رو به همه نسبت بدیم. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱