2777
2789
عنوان

از اینکه اومدم رشته پرستاری و نرفتم دبیری پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم موافقم به نظر من دکترا پول دارند ولی زندگی نمیکنند.

مخصوصا مامانم خیلی میگه

میگه پول رو برای زندگی کردن میخوای ولی دکترا و پرستارا زندگیو فدای پول کردن انگار(به خاطر شیفت های سنگین و زحمت بسیار)

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

من خودم معلمم من شغلمو دوست دارم چون دیدگاه مامانتو دارم و میگم خب میتونم معلم خصوصی بشم یا مشاوره کنکور و ... اینکه میگن بده و جای پیشرفت نداره رو قبول ندارم برای بالا بردن یه شغل دیگه یکی دیگه رو نکوبید 

ولی پرستاری هم خیلی خوبه بالاخره جون آدما رو نجات میده خودت عشق کن باهاش

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بعد کمک پرستار چیکار میکنه ؟ به نظرتون بهیار یا کمک پرستار خوبه ادم یاد بگیره ؟

بستگی ب شخصیت و روحیه شما داره یه مقدار شرح وظایفشون سخته و دوندگی بیشتری دارن و باید این مسئله پوشت و این چیزا هم مشکل نداشته باشین

حقوقش کمتره

سختی کارش بیشتر

درعوض استرس کمتری نسبت ب پرستار دارن

تعداد شیفت و اضافه کار با پرستاری خیلی فرقی نداره

دوره های یک‌ساله میگذرونن اگر اشتباه نکنم

من خودم معلمم من شغلمو دوست دارم چون دیدگاه مامانتو دارم و میگم خب میتونم معلم خصوصی بشم یا مشاوره ک ...

خدایی هر دو شغل مقدسین و انصافا اگه پرستاری درامدش بیشتره زحمتشم بیشتره و اینکه با روح وروان ادم سر و کار داره.

خدایی هر دو شغل مقدسین و انصافا اگه پرستاری درامدش بیشتره زحمتشم بیشتره و اینکه با روح وروان ادم سر ...

بله هر دو شغل به اندازه خودشون زحمت میکشن و درآمد دارن اما اینجا خب دیدگاه خوبی به معلمی ندارن از حسادت یا هرچی حالا منظورم استاتر نبود اصلا اما بعضیا...

اما خب معلم پایه و اساس و ما نوشتن و خوندن ساده رو مدیون معلمیم 

پرستاری هم خیلی سخته و خیلی زحمت داره خداقوت به همشون

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خدا به همتون اجر بده توی هر دو دنیا پرستاران و معلمان عزیز. و استارتر انشالله هر کاری میکنی موفق باشید ولی از من با تجربه بشنو زندگی دو بار تکرار نمیشه رشته‌ای رابرو که ده سال دیگه هم دوسش داشته باشی.

دارم نظرات رو می خونم ممنون از همگی ♥️

ببخشید که دونه دونه جواب نمی‌دم اما همه رو میخونم

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
بله هر دو شغل به اندازه خودشون زحمت میکشن و درآمد دارن اما اینجا خب دیدگاه خوبی به معلمی ندارن از حس ...

برا منم دعاکنین قبول بشم دیشب جزوه فنون را تموم کردم تست زدم خیلی داغون بودم انگار اصلا نخوندم.من عاشق معلمیم.

برا منم دعاکنین قبول بشم دیشب جزوه فنون را تموم کردم تست زدم خیلی داغون بودم انگار اصلا نخوندم.من عا ...

ان شاالله که حتما قبول بشید ♥️

برا منم دعاکنین قبول بشم دیشب جزوه فنون را تموم کردم تست زدم خیلی داغون بودم انگار اصلا نخوندم.من عا ...

انشالا شماهم به امید خدا  قبول بشی ♥️😍دعا می کنم براتون 

نا امید نباشین ادامه بدین اوایل همینطوره 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537