2777
2789
عنوان

از اینکه اومدم رشته پرستاری و نرفتم دبیری پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 92 پست
واقعا؟ یعنی اینجور کارای شخصی بیمار به عهده کمکیه؟تو همه بیمارستانا یا بستگی داره به بیمارستانش؟

ببین اگه بخش های داخلی و جراحی باشه که مریض بلند میشه می‌ره دستشویی 

اگه مریض نتونه بره دستشویی یا بخش ویژه باشه که همراه نباشه به عهده کمکیه

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یه سوال دارمجسارت نباشه من چون پرستاری تو فامیلمون نیست نمیدونم از کی بپرسمکارای مریض مثل وقت ...

نه عزیزم 

این کارا با کمک بهیاره 

کارای درمانی با پرستاره 

اما مراقبتای این مدلی مثل پوشک،عوض کردن پوزیشن بیمار جابه جایی تعویض لباس و ملحفه و این چیزا با کمکه

یعنی اطرافیان به قول یه نفر کجا زندگی میکنن .حقوق یه ماه معملمی برا بعضی دکترا نصف روزه.

میدونم همشون قبول دارن حقوق معلمی کمتره

ولی میگن برای دخترا همون بسه دیگه خرج خونه که نمیخواد بده 

در عوض بعد از ظهر و اخر هفته و عید و تابستون وقت ازاد داره میتونه به خودش برسه و ازاد باشه

منو دو دل کردن 😔😔از طرفی علاقه خودم به پزشکیه ولی همش منو میترسونن که پزشکا و پرستارا بیشتر زندگیشون در حال کارن و تفریح و باشگاه و... خیلی ازاد نیست

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

مسخره هم می کنن بعضی اطرافیان که هه پرستار !!!

شما چکار به دیگران دارید ما 5تا پرستار داریم که یکی طرح هست و یکی مهاجرت کرده و سه تا شون استخدام رسمی هستن خیلی هم کارشون رو دوست دارن

کاربر آقا 
بیمارستان خصوصی ثابتش ۳۵ اضافه کار و سختی کار و ... ۴۵ و اگر شیفت بخرم از دوستام ۵۰ تازه این فقط یه ...

تو شهر بزرگ ؟آخه ی نفر می‌گفت پایه 13 و خرده 

و نهایت چند میلیون تعرفه میدن که اونم چند ماه ی باره 

ممنونم همچنین ♥️🌷

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
بیمارستان خصوصی ثابتش ۳۵ اضافه کار و سختی کار و ... ۴۵ و اگر شیفت بخرم از دوستام ۵۰ تازه این فقط یه ...

خوب  اینجاست که نتیجه میگیریم مامانت اشتباه فکر میکنه و پرستاری بهتره😂

دیگه با خیال راحت بخواب استارتر😂

تو شهر بزرگ ؟آخه ی نفر می‌گفت پایه 13 و خرده و نهایت چند میلیون تعرفه میدن که اونم چند ماه ی باره مم ...

توضیح دادم 

من طرحمو خریدم 

چون دولتی خوندم 

بعد مستقیم رفت خصوصی چون معلم بالا فارغ‌التحصیل شدم و نمره اینترن شیپ رو کامل گرفتم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...