2777
2789
عنوان

مادرانی که اسم خودتون مادر میزارید یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست
تو جامعه بچرخی،انقدر ازین چیزا میبینییییی،مخصوصا تو تهران،اصلا عادی شده یسری مسایل،فقط حواسمون بادید ...

من دختره رودیدم لباس مانتو بلد گشاد ولی شلوارش اونقد کشیده بود بالا که مشخصه خونوادش فقط روی لباس پوشیدنش حساس بودن ووقت برای تربیتش نزاشتن که اگاهش کنن که دورازچشمشون اونقد شلوارش بکشه بالا اینجوری فقط بچه عقده ای میشه ودورازچشمشون هرکاری میکنه اینا فقط سواد وفرهنگ دارن خونواده هاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختره رودیدم لباس مانتو بلد گشاد ولی شلوارش اونقد کشیده بود بالا که مشخصه خونوادش فقط روی لباس پو ...

ای خواهر وصع خیلی خرابه خیلییییی

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

این واکنشها هرچندغلط ،امامقصر اصلی خانواده ومادرنیست 

اولا دوستان ومحیط مدرسه تاثیرداره 

دوما مقتضای سن نوجوانی همین کارهای احمقانه به ظاهره ،نسل عوض شده ،تفریحات وسرگرمی ها وهمه چیز عوض شده 

این رفتارها ازنظرمن بیشتربخاطر این خطی که ازبچگی بین پسر ودخترکشیدن ،مدارس مختلط نیست ،وبیشتربچه ها  دختروپسر بهم کنجکاو وجذب کرده 

بچه ها اگه ازبچگی باهم درس میخوندن شاهد این اتفاقها نبودیم .البته مدیریت درست وحسابی می خوادکه مدارس مانداره 

این واکنشها هرچندغلط ،امامقصر اصلی خانواده ومادرنیست اولا دوستان ومحیط مدرسه تاثیرداره دوما مقتضای س ...

وای،ببین من اصلا کاری به جنبه دینی وفلانش ندارم،ولی کلا از نطر جثه ای وشیطنت هیچ جوره تو کتم نمیره مدرسه مختلط،یسر برید مدرسه پسرونه زنگ تفریح،میبینید چقدر مر جنب وجوش وخطر آفرین تمام رفتارشون،در حالیکه دخترا نازک نارنجی وارومن،حالا بخوان باهم باشن،باید روزی چندتا شکستگی فقط داشته باشیم

این واکنشها هرچندغلط ،امامقصر اصلی خانواده ومادرنیست اولا دوستان ومحیط مدرسه تاثیرداره دوما مقتضای س ...

نه هرگز عزیزم اصلا این حرفو نزن کسی که درست تربیت شده باشه ودرست وغلط ازطرف خونوادش یادگرفته باشه هرگز سرگرمیش لاس زدن باپسرا وفحش رکیک نیستش .مگه ندیدی شما همینجا توسایت چقد خانم اومدن گفتن توهمین سن نوجوانی بهشون تجاوز شده چرا واسه چی بخاطر عدم اگاهی بخاطر اون مادر غافل که بچه روهوشیار نکرده چرا یه مادر با دخترش یا پسرش اونقد صمیمی نمیشع که بیرون دنبال عشق وصمیمیت بگرده وبه راه بد کشیده نشه خیلی حرفا وچیزاهست .

عزیزم پارسال توی یه مدرسه ای مشاور مدرسه داشت میگفت دوتا پسر کار غیراخلاقی کرده بودن دوتا پسر ۱۲ ساله مگه میشه کجا داریم میریم یا میگه دخترای کلاس هفتمی مدیر گوشیشون گرفته پراز فیلم های خاک برسری خب الهی که اون خاکا بریزن روسرمادر ازخدابی خبرت