2777
2789
عنوان

مادرانی که اسم خودتون مادر میزارید یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست

بچه ها چه دختر چه پسر وقتی با دوستاشون نیفتن همهههههه کاری میکنن

نمیشه همه جامعه رو تربیت کتیم فقط باید به بچه خودمون درست و غلط رو یاد بدیم

اون دخترو ولش کن بذار مامانش فکر کنه خجالتیه فقط غیر مستقیم بهش بگو با دوستاش دم مدرسه پسرم بودن که اگه مامان خوبی باشه جلوشو از الان بگیره 

خراب کردن اون دختر جلو خانوادش معلوم نیست چه عواقبی برای ایندش داشته باشه 

یجوری موضوع تایپیکتون ومقدمتون بود انگار درمورد کل دارید حرف میزنید،خیلی بهتر میتونستید این جگلات بی ...

نه عزیزم من اونقد ناراحتم اگه اصلا فقط میخواستم اگاه سازی کنم اگه اینجوری برداشت کردید من معذرت میخوام من دست همه مادرانی که توتربیت بچه کم نمیزارن میبوسم روی بحث من بااون دسته ازمادرانی هست که فقط بچه درست میکنن ولی میکنن ب امون خدا تاجامعه تربیتش کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چه دختر چه پسر وقتی با دوستاشون نیفتن همهههههه کاری میکنننمیشه همه جامعه رو تربیت کتیم فقط با ...

منم کلی باخودم کلنجار رفتم که بگم یانگم اخه باورم نشد واقعا دختره در ظاهر عاقل وبالغ بنظرمیومد ولی فحش ها وصوتی که میکشید جلوی درمدرسه باور کردنی نبود

نه عزیزم من اونقد ناراحتم اگه اصلا فقط میخواستم اگاه سازی کنم اگه اینجوری برداشت کردید من معذرت میخو ...

شاید بخاطر نارلحتی بود،ولی جمله بندیتون قشنگ نبود،شایدم بخاطر مشکلات نگارشی بود،

دقیقا باید چهارچشمی مراقب بچه هامون باشیم

دختر و پسر هم فرقی نداره

هیچ چیزی هم مهم تر از این نیست که بچه یاد بگیره خانوادش امن ترین ادمهای زندگیشن

همیش به دخترم میگم بدترین کار رو هم اگر کردی خودت بیا بهم بگو باهم حلش میکنیم ولی امان از اینکه پنهان کاری کنی....

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
عزیزم هرچی باشه بچسه و میدونه بچس چطور اخلاقی داره سما با گفتن فقط باعث میشید پشت سرتون بگند قلانی ف ...

منم باخودم میگم اگه مادرش براش مهم بود وقت میزاشت اگاهش میکرد ولی عزیزم نگو بچه خیلیا توهمین سن بهشون تجاوزشده پس الان بهترین وقت برای اگاه سازی هست ومانع ازگشت وگذار بیخودی توکوچه بازاربشن

نمیدونم خواهر واقعا نمیدونم تعجب کردم

تو جامعه بچرخی،انقدر ازین چیزا میبینییییی،مخصوصا تو تهران،اصلا عادی شده یسری مسایل،فقط حواسمون بادیدن این چیزا جمع کنید تو تربیت بچه ها خودمون،من همیشه دخترا با ظاهرا افتصاح یا دیروقت تو خیابون نیبینم،میگم یعنی پدرومادرش موقع خروجش از خونه ندیدنش؟نمدونستن با این طاهر هزار تا حرف وادم دنبالشه،زنگ نمیزنن کجایی و...

خاک توسرشون واقعا باید این دخترارو نابودکنی انقد چندشن حال ادمو بهم میزنن منم دیدم اتفاقا دخترای راه ...

بچه تقسیری نداره

خاک برسرخانوادشثن که بچه رو ول کردن به امان خدا

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...