2777
2789

شما که خودتون تربیت نشدید وهیچی از اوضاع جامعه ودنیا خبرندارید خیلی بیجا میکنید بچه پس میندازین وبه امان خداولش میکنید .

من چندروز خیلی ناراحتم وهی میخوام تاپیک بزنم حوصله ندارم ولی این موضوع خیلی رواعصابمه 

تربیت دختر وپسر فرقی نداره به یه اندازه مهمه تویی که اسم خودتو مادر گذاشتی درمورد خطرات جامعه ودنیای بیرون با دخترت با پسرت صحبت میکنی؟؟نه‌متاسفانه چون وقت برای تربیت کردن واگاه کردن بچت نمیزاری متاسفم واسه یه دسته ازشما 

..الان بهتون میگم چی دیدم وازچی دارم اتیش میگیرم.. نخواستم متنم طولانی بشه چون بعضی مادران بیخیال وقت نمیزارن بخونن چون بی تفاوتن  

حتما مطلب مهمیه که اینطور آشفته شدین. بفرمایید 

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون روز من پسرم بردم واسه جلسه امتحان ومنتظرشدم جلوی در مدرسه توماشین نشستم ونورگیر کشیدم کسی ازبیرون داخل نمیبینه یه دسته ازدخترا اومدن ازاونور مدرسشون جای دیگست دم درمدرسه وشروع کردن سنگ انداختن تومدرسه وصوت زدن واسه پسرا دخترای هفتمی هشتمی بودن

چی شده 🥺

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اون روز من پسرم بردم واسه جلسه امتحان ومنتظرشدم جلوی در مدرسه توماشین نشستم ونورگیر کشیدم کسی ازبیرو ...

نهههههههه 

اوضاع دخترا خراب شده قبلا پسرا میرفتن جلوی در مدرسه دخترونه

اول دوتا پسراومدن دم در فحش های رکیکی ب دخترا دادن ودخترا هم جواب دادن ورد شدن دوباره برگشتن دخترا واین دفعه مقنعه نداشتن توگردنشون بود جیغ وداد میکردن وپسراچندتا اومدن بیرون ودور دخترا گرفته بودن ودخترا خوششون اومده بود 

وای وای اره منم دیدم ازین صحنه ها.پسرم هشتمه روبرو مدرسشون مدرسه دخترونس بخدا میان جلو مدرسه پسرمو حرف میندازن و عشوه میان .یه بار یکی از مامانا با یکی از دخترا درگیر شد دختره هر چی که فحش نشنیده بودیم تو عمرمون نثار زنه کرد ما دهنمون باز مونده بود.دریده های وحشی

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉