2777
2789
عنوان

مادرانی که اسم خودتون مادر میزارید یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ومن اون لحظه عکس گرفتم که به مادر دختره نشون بدم بنظرتون درسته یا نه چون این مادر اگه مادربود

نه بابا نکن اینکارو اخرش کاسه کوزه سره خودت میشکنه.اون مادر حتما میدونه اوضاع دخترشو دیگه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
ومن اون لحظه عکس گرفتم که به مادر دختره نشون بدم بنظرتون درسته یا نه چون این مادر اگه مادربود

این کار شما اصلا درست نیست ،یعنی واقعا میخوای با یه بچه ۱۴ ساله اینکارو کنی ؟ 

خب اقتضای سنشونه شاید بزرگتر بشن خودشون از کارشون شرمنده بشن ...‌.ولی این کار شما بار روانی براشون داره

من دلم پره من خیلی چیزا دیدم این نمونه کوچیکی بود که شاید برای خیلیا عادی باشه

نه عزیزم معلومه که عادی نیست ولی خب بچه ۱۳ ،۱۴ ساله هم تو حساسترین سن هست ،بعضی چیزا با بالا رفتن سن خود به خود درست میشه

وای وای اره منم دیدم ازین صحنه ها.پسرم هشتمه روبرو مدرسشون مدرسه دخترونس بخدا میان جلو مدرسه پسرمو ح ...

منم خیلی چیزا دیدم خیلیا بهم میگن حساسی ولی اصلا ربطی نداره من ازاون مادری اتیش میگیرم که دخترش ساعت ۸ تا ۹ امتحان داره ولی دختره تاساعت ۱۲ در مدارس پسرونه میگرده اون مادر نمیگه کجابودی؟؟؟؟

دخترم کلاس هفتمه 

روزی نیست که بت دکر مثال در مورد خرابی جامعه باهاش حرف نزنم

تمام تلاشم رو‌ک دم که با هم دوست باشیم و تعریف کنه اتفاقات روزانه مدرسش رو و تا حدی هم موفق بودم

از کلاس ۳۰ نفرشون سه تا دانش اموز به معنای کلمه افتضاح و خراب دارن که حرف زدنشون حال ادم رو بهم میزنه 

جالبه که خانواده درستی هم دارن...فحش هایی میدن که من مادر نشنیدم تا الان🤦🏼‍♀️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
دخترم کلاس هفتمه روزی نیست که بت دکر مثال در مورد خرابی جامعه باهاش حرف نزنمتمام تلاشم رو‌ک دم که با ...

شمایک مادر واقعی هستین که کلمه مادر لیاقتش ودارید وفردا روزی جز رحمت وارامش چیز دیگه ای نثارتون نمیشه ازتربیت خوبتون 

منم خیلی چیزا دیدم خیلیا بهم میگن حساسی ولی اصلا ربطی نداره من ازاون مادری اتیش میگیرم که دخترش ساعت ...

دقیقا.مادر باید رسیدگی کنه نباید تو این سن بچه به حال خودش ول باشه.

منم خودم پسرمو میبرم و وایمیستم امتحانشو میده و برمیگردونمش خونه.و به عنوان یه مادر وطیفه دارم مراقب بچم باشم تا هر وقتی که بتونم

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
اول دوتا پسراومدن دم در فحش های رکیکی ب دخترا دادن ودخترا هم جواب دادن ورد شدن دوباره برگشتن دخترا و ...

بهتر بود جور دیگه ای و با جملات بهتر تاپیک می زدید 

شما هر چند هم عصبانی باشی حق نداری با توهین و تحقیر با بقیه صحبت کنی 

همه مادرها رو گذاشتی یک طرف خودت طرف مقابل

نه عزیزم معلومه که عادی نیست ولی خب بچه ۱۳ ،۱۴ ساله هم تو حساسترین سن هست ،بعضی چیزا با بالا رفتن سن ...

نه توحساس ترین سن نباید اجازه سواستفاده داد اگه دیدی بعضی وقتا تاپیک میزنن ومیگن توهمین سن بهمون تجاوز شده ولی نتونستیم چیزی بگیم وتاخر عمرشون دیگه خوب نشدن