2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری قبول شدی عزیزم ؟ میشه بگی چقدر خوندی؟

دفعه اول کم خوندم قبول نشدم، بار دوم ۶، ۷ ماه خوندم و سرجلسه هم اصلا ریسک نکردم چیزایی که شک داشتم رو نزدم 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
دفعه اول کم خوندم قبول نشدم، بار دوم ۶، ۷ ماه خوندم و سرجلسه هم اصلا ریسک نکردم چیزایی که شک داشتم ر ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم که جواب دادی 

یعنی چند دور خونده بودی؟

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
عزیزم خیلی ازت ممنونم که جواب دادی یعنی چند دور خونده بودی؟

نه بابا. من اصلا همه ی مطالب رو نخوندم، ولی همونایی که خوندم با کیفیت بالا بود، عمومی هم فقط و فقط تست زدم و پاسخنامه تست ها رو میخوندم

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
عزیزم خیلی ازت ممنونم که جواب دادی یعنی چند دور خونده بودی؟

رشته ت چیه؟ آها یه چیزی که یادم اومد و واقعا برام مفید بود خلاصه برداری بود، حدودا از یه هفته قبل امتحان فقط خلاصه هام رو میخوندم و این باعث شد هرچی که قبلا خوندم یادم بیاد