2777
2789
عنوان

اقدام بارداری ترخدا بیاید

122 بازدید | 17 پست

خانما دکتز رفتیم هیچ مشکلی نداریم خداروشکر

ولی خب ده ماه اقدامم تازه متوجه شدم که تخمک گذاری اینا چی هست

سنمم کم نیستا۲۵سالمه ولی خب اطلاعاتم کافی نبود

حالا این ماه۳ بسته کیت خریذم که هرروز بزارم

ماه قبل لتروزول خورذم و این پریودیمم تا سه روز تخم هویج خوردم واسه گرم شدن رحم

خواهش میکنم راه هایی ک سریع باردار شدین بهم بگین

ممنون میشم از پوزیشنی که بارداری سریع اتفاق میفته بهم بگین و چن دیقه باید پا بالا باشه و بعدا جه سمت بخابم

و اگ راه دیگ ایم بلدین بگین ممنون میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ک بعد از رابطه زود پاشدم و اسپرم ها اومد بیرون بعد الان روز دوم تخمک گذاریم هست علاعمی مانند لانه گزینی دارم انشالله ک شما حامله بشید زیاد سخت نگیرید البته می‌دونم نمیشه برای منم دعا کنید ک حامله نباشم 

من بارداری اولم اصن هیچی حالیم نبود یه شب بعد پریود جلوگیری نکردیم و گزف!ولی سقط شد 

ببین بیخیال باش برات مهم نباشه همین و بس من فهمیدم تخمک گذاری زمان استرس انجام نمیشه

تخم هویجو باید چند پریود تا چند بخوریم؟من امروز ۵ پریودمهاز فردا میشه بخورم؟

من هرجا خوندم زده بود روز اول دوم سوم و یا سوم تا پنجم

پتجم ببعد نخوری خونریزیت زیاد میشه🫥

میگن پوزیشن سجده ای خوبه یا همون داگی،از سیزدهم قاعدگیت ب بعد یک شب در میون اقدام کن

مرسی عزیزم فقط میگن باید بعدش پاها بالا باشه بااین پوزیشن چطور پا بالا بگیریم؟ باید برعکس بشیم ؟ اشکال نداره؟

من بارداری اولم اصن هیچی حالیم نبود یه شب بعد پریود جلوگیری نکردیم و گزف!ولی سقط شد ببین بیخیال باش ...

اخه خب جطور فکر نکنم

نمیدونم مگ میشه از فکرش دربیام😔

اخه خب جطور فکر نکنمنمیدونم مگ میشه از فکرش دربیام😔

آره من بعد ۶ماه اقدام ناموفق مادرم مریص شد همش هواسم بهش بود دعا و چله گرفتن براش خدارحمتش کنه اصن یاد باراری نبودم تا دیدم اوا باردارم