2777
2789

من ۲ دی یه کفش سفارش دادم بعد ۳ روز سفارشمو تایید کرد بعد دوباره بعد ۵ روز کد رهگیری به شمارم ارسال شد بعد منم سریع سرچش کردم تو سامانه نوشت تحویل گیرنده گردیده بعد از موقعی که سرچش کردم تا الان ۶ روز گذشته ولی هیچی از پست واسه من نیوردن ولی از بقیه فروشگاهای ترب ک خرید میکردم همیشه میومد بنظرتون مشکل کجاست؟استرس دارم ۴۵۰ تومن خریدم کفشاروو😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب احتمال زیاد آدرس گیرنده اشتباهی زدن و بسته ها جابجا شده از خود فروشگاه پیگیر شو

ادرس هم ازش پرسیدم همون بود که خودم‌ ثبت کردم 

بسته از تهران بوده بنظرتون بخاطر تعداد زیاد بسته هاممکنه  دیر ارسال شده باشه؟

منم ازدیجی کالاخریدکردم پنجشنبه لغوش کردم شنبه پیام اومده بسته ارسال شدمن فک کردم الکی میگه دوشنبه مامورپست زنگ زده بیابسته توبگیر😐

زنگ زدم دیجی کالامیگه تحویل نگیربرگشت بزن میگم پولم چی میگه بعدش که فرستنده حساب کردبقیه شوبرمیگردونیم😑

مبگی برویه شکایت اساسی ازشون کن یعنی من دیگه غلط کنم ازدیجی کالاچیزی بخرم

آها خب نسبت به قیمتش بهش میخوره که کلاهبرداری باشه اخه کفش ۴۵۰ تومنی که دیگه گیر نمیاد ! اونم بوت

ولی خواهرم ارزون تر خرید اوردن واسش ولی اینکه  چطور میتونن کلاه برداری کنن و کد رهگیری هم‌بفرستن رو نمیدونم

خوب یکی ازسفارشام زده بودتموم کرده بعدکه لغوکردم همونوبرام فرستادوای خوب من همون موقع که اونولغوکردم ...

بخدا این برنامهای سفارش انلاین ادمو پشیمون میکنن از خرید بری از بیرون  گرونتر بخری بیشتر میارزه