2777
2789
عنوان

چهار تا برادر دارم خستم کردن

197 بازدید | 6 پست

کوچیکه همش باهم دعوا داریم دومیه آشپزیش خیلی خوبه همچی برام درست میکنه بزرگه منو نجات میده از کوچیکه البته داداش کوچیکم بخاطر اینکه دوست دخترش رو خیلی کثافت بود   منم زنگ زدم دکش کردم یه بار دختره خیانت کرده بود😑

با ۴ تا برادر من ۱۹ ساله حکم ملکه رو تو خونه دارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دو تا دارم داداش بزرگم    خیلی تعصبی و  غده هس ـ داداش کوچیکم ک  عالیع

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

دوتا دارم تا زمانی مجرد بودم خستم کرده بودن حتی به زور چادر سرم کردن ...داداش جماعت واسه دق دادن خواهر افریده شده

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است