2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترا وخانمایی که شوهر پولدار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست
فقط توروخدا همینجوری مجرد بمون ولی شوهر بی پول نکنشوهرم معلمه اما خودمو بچه هام حسرت غذای خوب رو دلم ...

معلم ها خوبیش اینه وقت آزاد دارن واسه شغل دوم ، یه شغل آزاد کنارش خیلی خوبه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب عزیزم چرا ازدواج کردی شما که پول عروسیم نداریدکاش من جای الان شما بودم خیلی واسه ازدواج سخت میگر ...

منم بی عقلی کردم خونوادم انداختند منو تو چاه

شوهرم پسر داییمه سیکله و حقوق داغون 

من کمک حسابدارم لیسانسم حقوقمون یکیه ولی چه فایده 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

معلم ها خوبیش اینه وقت آزاد دارن واسه شغل دوم ، یه شغل آزاد کنارش خیلی خوبه

شغل آزادم سرمایه میخواد،مثلا شوهرم میتونه بعد اظهرا بره اسنپ اما کو ماشین،یا میتونه مغازه بزنه اما کو مغازه از کجا بیاریم جنس بزاریم تومغازه،

منم بی عقلی کردم خونوادم انداختند منو تو چاهشوهرم پسر داییمه سیکله و حقوق داغون من کمک حسابدارم لیسا ...

منم خانوادم انداختنم تو چاه ۱۶سالگی شوهرم دادن،الان سی سالمه شوهرم فوق لیسانس داره اما حقوقش کمه معلمه اصلا به هیچی نمیرسیم،مثه خرگوش همش میدوییم و به هیچیم نمیرسیم حسرت همه چی به دل خودمو بچه هام مونده ،

منم خانوادم انداختنم تو چاه ۱۶سالگی شوهرم دادن،الان سی سالمه شوهرم فوق لیسانس داره اما حقوقش کمه معل ...

باز خوبه شما زمان ارزونی ازدواج کردین کاش خودتون هم کاری دست و پا میکردین و ب فکر خونه ماشین با وام گرفتن می افتادین 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
شغل آزادم سرمایه میخواد،مثلا شوهرم میتونه بعد اظهرا بره اسنپ اما کو ماشین،یا میتونه مغازه بزنه اما ک ...

مثلا یه مدت بره بنگاهی ها بشینه و با چندتا دوست بشه و بتونه کار رو یاد بگیره یا معامله را جوش بده پورسانت بگیره  ، می‌دونی از نصف روز حالا تو هرکاری باید استفاده کنه حتما موفق میشه ،تاحالا چه کارهایی رو امتحان کرده ؟