2777
2789
عنوان

من می‌خوام درس بخونم تو خونه 21سالمه فقط هم تا ششم خواندم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 59 پست
می‌خوام تجربی بخونم خیلی دوست دارم

آفرین. من ی استاد دکترا داشتم ۱۶ سالگی شوهر کرده بود. بعد از دو تا بچه تازه شروع می‌کنه دوم دبیرستان رو میخونه و بعد هم دانشگاه و ارشد و دکتری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول سرج کن مدرسه بزرگسالان شهرتون که نزدیکتونه میری ثبت نام میکنی شهریشو میدی بعد برا امتحانا میری ا ...

البته شهریش کمی زیاده اما اگه کم هزینه بخوای میری اموزش پرورش میگی میخوام تو طرح جامع شرکت کنم اگه باشه ثبت نامت میکنن برا من ۲ سال پیش نبود طرح جامع گفتن فعلا نیست منم رفتم غیر دولتی برا هر ترم ۲ میلیون گرفت کلاس دهم

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
تبریزم یاغجیان من زیاد بلد نیستم میشه تو نگاه کنی

مگه تو این محل ها هم کسی مثل شما هست 😐؟ یاغچیان تقریبا بالا شهره 

مرده بزرگسالان یدونه اطراف بیمارستان ولیعصر هست

تبریزم یاغجیان من زیاد بلد نیستم میشه تو نگاه کنی

من نمیدونم کدوم منطقه میشه عزیزم 

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
البته شهریش کمی زیاده اما اگه کم هزینه بخوای میری اموزش پرورش میگی میخوام تو طرح جامع شرکت کنم اگه ب ...

من پرونده تحصیلیم زنداداشم آتیش زده بغیر از دوتا کارنامه دوم چهارم چیزی ندارم 

ترم یعنی چی ببخشید

هر از مهر تا دی ماه یه ترم میشه

مابقی تا خرداد هم یه ترم میشه

البته من دی امتحانات نهم رو دادم خرداد هم امتحان کلاس دهم