2777
2789
عنوان

من می‌خوام درس بخونم تو خونه 21سالمه فقط هم تا ششم خواندم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 59 پست

مالی مشکلی نداری

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه چطوری شروع کنم سایتی هست که بهم یاد بده

کتابای درسی رو که از سایت آموزش و پرورش می تونی سفارش بدی نخواستی از بچه های سالای قبل بگیر 

تو گوگل بزن تدریس فلان مبحث از فلان کتاب ، تا دلت بخواد برات فیلم میاره

تدریسا داخل کانالای شاد هم هست 

عزیزم الان مثل قدیم نیست ودسترسی به همه چی راحته

مثلا کلاس هفتم ثبت نام میکنی

بعد تو آپارات ، گوگل ، یوتوب جستجو کن و بنویس آموزش ریاضی هفتم، علوم هفتم ،فارسی و.....

کلیی ویدیو میاره میتونی ببینی و استفاده کنی

اگه هم دیدی تو بعضی درس ها خیلی گیر میکنی میتونی کلاس بری ثبت نام‌کنی مثل ریاضی هفتم.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

مدرسه ی از راه دور ثبت نام کن اصلا حضوری نیست فقط میری امتحان میدی نیاز به حضور نیست من خودم دیپلممو ...

یه سوال داشتم هزینه ها چقدره ؟ زیاده؟ و اینکه سخت نیست بعد از چندین سال بخواهی شروع کنی و درس بخونی وقتی خیلی چیزارو یادت نمیاد و بلد نیستی؟ 

اول سرج کن مدرسه بزرگسالان شهرتون که نزدیکتونه میری ثبت نام میکنی شهریشو میدی بعد برا امتحانا میری امتحان میدی البته کلاساش برگزار میشه ولی دلبخواهیه بری یا نه

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را