2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چجوریه؟کراشت هست یا دوست پسرت؟

بذار بگم من و این بابا رفیق بودیم

ازش چندسال بزرگترم 

دردودلاشو بهم میگفت و میگفت با حرف زدن ارومم کن و ارامش میخوام ازت و این حرفا و از اول هم وایب خواهر نمیدادی و وایب دوست و رفیق میدادی

سر بعضی رفتارها باهم بحثمون میشد و من تو عصبانیت فحش نمیدم ولی تخریب شخصیتی میکنم . مثلا بهش گفتم یبار که در حد من نیستی

و این هربار دلش میشکست و من از دلش درمیاوردم 

ولی میگفت حرفات فراموش نمیشه

و بعد چندین بار فرصت دادن که خودمو اصلاح کنم گفت دیگه نمیتونه و یکی رو دوست داره و رفاقت تموم شه و سرد شد نسبت بهم.

دوباره برگشت گفت که کسی تو زندگیش نیست و اینجوری گفتم دست از سرم برداری چون بهش گفتم یه فرصت دیگه بده

همون نیوشام 
بذار بگم من و این بابا رفیق بودیمازش چندسال بزرگترم دردودلاشو بهم میگفت و میگفت با حرف زدن ارومم کن ...

من نمیدونم رابطه تون چجوریه ولی دوست و رفیق دختر و پسر چرت محضه

اگه میخواین همو خب عین آدم بگین رژیم

نمیدونم دعوا کردن و گفتن در حد من نیستی و ما جاست فرندیم و اینا چرته

اگه هم میخوای یخ رابطه درست حسابی و پایدار داشته باشی باهاش کات کن چون اینجوری چیزی در نمیاد

من نمیدونم رابطه تون چجوریه ولی دوست و رفیق دختر و پسر چرت محضهاگه میخواین همو خب عین آدم بگین رژیمن ...

حالا نمیدونم واقعا کسی تو زندگیشه یا نه دروغ گفته

فعلا هیچ ارتباطی نداریم باهم

بلاک بودم از بلاک دراورده

بهش گفتم اگه اذیتت میکنم چرا بلک لیست نمیذاری ،نمیذاره

نمیدونم واقعا چیکار کنم

یا کلا پای یکی دیگه در میونه

یا واقعا چون دیده هربار فرصت داده بدتر شده اخلاقم ، سرده نسبت بهم

همون نیوشام 
حالا نمیدونم واقعا کسی تو زندگیشه یا نه دروغ گفتهفعلا هیچ ارتباطی نداریم باهمبلاک بودم از بلاک دراور ...

خب اصلا چه کاریه؟

این رابطه ای که نه دوستیه نه عشقه

به هر دوتون صدمه میزنه

بخواین با افراد جدید وارد ارتباط بشین بالاخره باید کنار بذارین این رابطه رو

شما که خودتم ازش بزرگتری بهتر میدونی که جاست فرند به احتمال زیاد نیستین و بالاخره یکیتون رو اون یکی کراش داره یا حال رابطه نداره یا روش نمیشه بگه یا هم تو آب نمک خوابونده همین