ی دوستی دارم برای دوران مدرسش تلفنی صحبت میکردیم،میخاس بیاد نزدیک خودمون .خیلی خوشحال ک میاد اینجا ما هرروز پیش همدیگه هستیم میایم و میریم خیلی ذوق و اصرار داشت.منم خوشحال بودم چون دوست صمیمی نداشتم.اینم میومد نزدیک خونه خودمون....خلاصه بگذریم.من دوبار رفتم خونشون اون ی باز اومد..بعد دیگه خبری ازش نشد،نه حرفی نه چیزی اصلا متوجه نشدم چی سد فاصله گرفت..چند بار خودم زنگ زدم حتی زنگم نمیزد..یا گوشیش خاموش بود یا میگفت بچه ها سرما خوردن یا خونه نیست یا شوهرش از ماموریت اومده...منم رفتاراش برام عجیب بود ولی دبگه منم گفتم ولش کنم اززش نداره،ولی برام سواله چرا اینطوری رفتار کرد...بعد دوماه من اتفاقی دیدمش سلاملیک و این حرفا..گفت برسونمت گفتم نه ممنون کار دارم ولی اصلا نپرسید کجای با بیای بیرون بریم یا تعارف نکرد چرا نمیای ببینمت اصلا هیچی نگفت فقط با خنده سلاملیک کرد و تعارف کرد...بنظرتون ممکنه چی شده باشه ک اینطور رفتاری ازش دیدم!؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کلا ارتباط خیلی سال نداشتیم توشهر دیگه بود.تا چند سال هم خبری نداشتم تا بعدش تلفنی فقط درارتباط بودیم..زمانی ک اومد نزدیک خودمون عوض شد دیگه زنگ و پیام نداد.خودم زنگ زدم خیلی عادی صخبت میکرد.ولی نمیدونم چرا اینطوری شد