2777
2789
عنوان

دوست خوب چه ویژگی هایی داره

108 بازدید | 27 پست

دوستان خوب شما چه ویژگی هایی دارن؟

بعنوان کسی که یه مدتی دوستان خوب و واقعی نداشتم الان میفهمم دوست خوب واقعا کمه و وجودشون خیلی ارزشمنده💖

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل داری نگه حالا میخوای چیکار بکنی 

بگه 

حالا میخوایم چیکار بکنیم 

تکراریه یا کلیشه ای 

ولی خیلی حرف پشتشه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

من فقط خودمو دوست خودم می‌دونم 

و توی بیست و چند سال تاحالا دوست خوبی پیدا نکردم 

این از ویژگیه درون گراهاست

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

دوست خوب وجود نداره دیگه الان اینو باید از ی سن بالا بپرسی .

یا مردن یا اگه زنده هستن پیرن .این دوره زمونه دیگه پیدا نمیکنی بهترین دوست ها اخرش ب یکیشون خیانت میشه

حالا تو بیا بگو دوست من اینجوری نیست

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

مشکل داری نگه حالا میخوای چیکار بکنی بگه حالا میخوایم چیکار بکنیم تکراریه یا کلیشه ای ولی خیلی حرف پ ...

دقیقا برای من خیلی مهمه طرف با من یکی بشه. اینکه درد و رنج من براش مثل مشکل تودش مهم باشه  بهم ثابت میشه دوستمه

من فقط خودمو دوست خودم می‌دونم و توی بیست و چند سال تاحالا دوست خوبی پیدا نکردم این از ویژگیه درون گ ...

من خودمم درونگرا هستم و این باعث نمیشه دوستانی رو نداشته باشیم ولی خب از آدمای سمی محافظت میشیم . اون بیرون واقعا پر از زامبیه . وقتی درونگرا باشی دوست خوب تو رو انتخاب میکنه و تلاش میکنه بیاد تو زندگیت 💖

والا تاحالا یه دوست خوب ندیدم اگ دیدی سلامم بهش برسون همه فقط زمانی به مشکل میخورن سراغتو میگیرن و ...

بهشون اون چیزیکه میخوانو نده ولت میکنن دیگه سمتت نمیان🙂