2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما قدیم خریدی از اون جنس خوباست حالا که هی جنسا فیکتر میشن

نه عزیزم عید پارسال دو تا خریدم یکیم برا خالم ، هم ویو داره درشت هم اتو ، دائما هم استفاده میکنم برا جلوی موهام اما چون موهام بلنده طول میکشه مهمونی رفتنی یه اتو پرس میزنم عین کراتین میشه اما موهام کم کم داره آسیب میبینه به خاطر اتو پرس

نه عزیزم عید پارسال دو تا خریدم یکیم برا خالم ، هم ویو داره درشت هم اتو ، دائما هم استفاده میکنم برا ...

آها ،مارکش چیه عزیزم

چطوری با اتو پرس موهاتو اتو میکنی ، موهای من کوتاهه نمیشه

آها ،مارکش چیه عزیزمچطوری با اتو پرس موهاتو اتو میکنی ، موهای من کوتاهه نمیشه

SHINON تا ۲۲۰ درجه

هیچی راحت موهامو پهن میکنم بعد مامانم پرسی رو میزنه با حرارت کم چون پرس خیلی قویه میسوزونه ، البته یه دستمال هم روی موهام میزارم ، بهتره قبل هر اتو کشیدنی سرم ضد حرارت بزنی موهات آسیب نبینه اگرم موهات کوتاهه میتونی از اتوی دستی که برای لباسا استفاده میکنیم بزنی من واقعا اینا رو ترجیح میدم بدون فوت وقت شلاقی میشه😁