2777
2789

سلام  کسی تجربه داره؟ برای چی میخوردین؟ موثر بود ؟

قیمتش چنده حدودا 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخورم ولی نمی دونم برا چی خوبه شوهرم اونروزی ب ۱۲ .ویتامین دی .ویتامین E.اومگا۳ خرید ۱میلیون خور ...

وااای 

چقد زیاد مطمینید 

شاید خارجی بودن .دی ک کرون نیست میدونم .

روزی یکی مصرف می‌کنید ؟ سردرد و ریزش موتون کمتر شد؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
من طبق تجویز پزشک ، برای مشکل کم خونی میخورم.

ممنون.

روزی چقد 

قیمتش چنده حدودا

اره من هرروز استفاده میکنم،صبح بعدازصبحانه

برای چی 

اثر داشته 

قیمتش چنده ایرانی یا خارجی 

ممنون میشم جواب بدین 

ممنون.روزی چقد قیمتش چنده حدودا

خواهش میکنم. 

راستش قیمتش رو نمیدونم ، چون همراه با داروهای دیگه خریداری شده. 

فکر کنم فقط در صورتی که کمبود این ویتامین رو داری و دکتر تجویز کرده ، باید مصرف کنی.

برای چی اثر داشته قیمتش چنده ایرانی یا خارجی ممنون میشم جواب بدین

من ب ۱۲روهم برای انرژی بدن بره بالاتری طول روز هم برای پوست وموخوبه وهم برای کم خونی،فرق نداره ایرانی باشه یا خارجی من اگه داشته باشم خارجی میگیرم اگه نه که همون ایرانی هم خوبه

من ب ۱۲روهم برای انرژی بدن بره بالاتری طول روز هم برای پوست وموخوبه وهم برای کم خونی،فرق نداره ایران ...

ممنون قیمت ش حدودا چقدره تازگیا خریدی 

برای چی اثر داشته قیمتش چنده ایرانی یا خارجی ممنون میشم جواب بدین

من صبح یک عددی ۱۲ میخورم ظهریک عددامگا۳شب هم منیزیم

کلی هم نتیجه گرفتم هم پوستم خوب شده هم موهام وهم اعصابم آروم شده،شب هم موقع خواب یک عددقرص آهن میخورم،تازه چربی های دور شکم هم آب می‌کنه مخصوصاامگا۳

من صبح یک عددی ۱۲ میخورم ظهریک عددامگا۳شب هم منیزیمکلی هم نتیجه گرفتم هم پوستم خوب شده هم موهام وهم ...

ممنون ازمایشدادید قبلش

والا من کلی میگیرم،ولی شاید۷۰یا۸۰هزارباشه یک ورقشبسته ای نگیر،ورقی بگیرکه گرون نیفته بهت

ممنون عزیزم