2777
2789
عنوان

دوست خوب چه ویژگی هایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 27 پست
تا حالا خودت همچین ادمی دیدی

من یه دوست خیلی خیلی خوب دارم

کلللییی ویژگی خوب داره

بالای ده ساله دوستمه

ولی یه حرکتش خیلی ناراحتم میکنه 

هرچیز جدیدی بگیرم و بپوشم توجه نمیکنه ...یسری ویژگی هایی دارم که بقیه خیلی تعریف میکنن ازم اون اصلاااا نمیگه مثلا من دستپختم خوبه همه گفتن حتی یکبار ب ویژگی های خوبم اشاره نمیکنه و خیلی عجیبه برام

ولی در بقیه چیزا عالی و بامعرفته

تو مشگلات و سختی ها خیلی حضور پررنگ داره

دوست خوب وجود نداره دیگه الان اینو باید از ی سن بالا بپرسی .یا مردن یا اگه زنده هستن پیرن .این دوره ...

من دقیقا یه زمانی به این نتیجه رسیدم گفتم دوست خوب با تموم شدن مدرسه دیگه تموم شدن . بعد چندسال و کلی تلاش تونستم سه تا دوست خوب پیدا کنم . خیلی تلاش کردم و گشتم مثل پیدا کردن یه تیکه سنگ گرانبها بین شنزاره🙃🙂

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دوست خیلی خیلی خوب دارمکلللییی ویژگی خوب دارهبالای ده ساله دوستمهولی یه حرکتش خیلی ناراحتم میک ...

شاید کلا تو توجه کردن یا تعریف از دیگران مشکل داره . اگر با بقیه  هم اینطوره جدی نگیر 

اما اگه از بقیه تعریف و تمجید میکنه از تو نمیکنه یا از بقیه الکی تعریف میکنه یا به شما حسادت میکنه🌚

شاید کلا تو توجه کردن یا تعریف از دیگران مشکل داره . اگر با بقیه هم اینطوره جدی نگیر اما اگه از بقی ...

اره شده تعریف کنه از بقیه ولی کلا کم

آخه حتی تبریک نمیگه چیز جدید بگیرم...حتی نمیگه عه تازه گرفتی؟ هیچی نمیگه

منم دیگ تو این زمینه بهش توجه نمیکنم ...راستش خسته شدم...

اره شده تعریف کنه از بقیه ولی کلا کمآخه حتی تبریک نمیگه چیز جدید بگیرم...حتی نمیگه عه تازه گرفتی؟ هی ...

خیلی عجیبه . سعی کن مشکلاتت رو باهاش در جریان نذاری . اگه ادم حسودی باشه خیلی بد میشه🙃

خیلی عجیبه . سعی کن مشکلاتت رو باهاش در جریان نذاری . اگه ادم حسودی باشه خیلی بد میشه🙃

ببین از بقیه لحاظ خیلی خوبه اصلا ادم زیر اب برویی نیست

بی معرفت نیست

فقط انگار میخواد ب اون توجه بشه (من این حسو میکنم)

حالا من مثلا عکس پروفایل عوض میکنه یه ریکشن میدم

دیگ این توجه خاصمو قطع کردم

من دقیقا یه زمانی به این نتیجه رسیدم گفتم دوست خوب با تموم شدن مدرسه دیگه تموم شدن . بعد چندسال و کل ...

ببین اگر وجود هم داشته باشه انقدر ضربه خورده ک دیگه سعی میکنه خوب نباشه یا اصلا دیگه اعتماد نمیکنه البته بعضیا ذاتن خوب نیستن بعضیا خیری ندیدن از خوب بودن برا همین خیلی کمه

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

چرا دوستای زیادی داریمولی ما بهم نزدیک تریم

آها . عجیبه واقعا بهرحال ما خانما نیاز داریم به توجه و تمجید شنیدن اینکه اینهمه سال بی تفاوته خیلی عجیبه 🌚 البته دلیل بر بد بودنش نیست ممکنه هیچ نیت بدی نداشته باشه

آها . عجیبه واقعا بهرحال ما خانما نیاز داریم به توجه و تمجید شنیدن اینکه اینهمه سال بی تفاوته خیلی ع ...

اابته من دوساله این کم شدن توجه رو حس کردم ازش

بله دوست خیلی خوبیه

دیگ این ویژگیشو ندید میگیرم خودمم انرژی نمیزارم براش