یه دوره رفتم ولی تا ول کردم وزنم برگشت،ازصدقه سری سایت های پ و ر ن که فالو داره دیگه من نمیپسنده من ...
کاری به شوهرت ندارم اون بحثش جداست و فهم اینو نداره که زن آدم پو رن استار نیست و مقایسه احمقانست ولی بنظر من اینایی که گفتی رو میتونی خودت انجام بدی ، بدن بی مو که الان با لیزر و اپیلاسیون اوکی میشه .. سینه هم میشه پروتز کرد ، فقط بخاطر حس بهتر خودت وگرنه ببخشید گور بابای هرچی مرد هوله
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مردای هوس باز که کاری به طلاق و مجردی ندارن... ببخشید ولی الان بعضی دخترای مجرد خیلی اوضاعشون بدتره... دیدم که میگم. الان متاسفانه جامعه جوری شده متاهل و مجرد و مطلقه و... نداره، فقط و فقط ذات آدم باید درست باشه