2777
2789
مرد هوس باز به دختر مجرد و زن متاهل هم رحم نداره،فقط مشکلش با مطلقه ها نیستاگه دقت کنین این مردای هو ...

آره خب اینم هست

ولی بر رابطه ج مطلقه ها رو بیشتر میخان منظورم ایته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا چطوری متوجه شدی ؟ اگه ناراحتت نمیکنه بگو

یروزی من و فرستاد خونه مادرم قرار بود یماهی اونجا بمونم 

دوهفته اینا خونه مادرم بودم ک یه شب داییم اومد گف من زنداییتو میخوام ببرم تهران دکتر میخوای توم بیا سرراه میرسونم خونتون  

خلاصه شب با اینا راه افتادیم دم دمای صبح رسیدم خونه خودم کیلیدو انداختم و اونا رو تخت بودن....

چجوریه که میگه هیکلت جذبم نمیکنه و میره خیانت و هم میگه باااید تمکین کنی؟

اره ماشالله سیرمونی نداره مواقعی که شرایطش  نداره بره بیرون واینا میاد سمت من ،خاک توسر خودمم بکنن که نیاز به محبت دارم و زود خرمیشم خودمم مقصرم چون گاهی خودمم نیاز دارم 😞

یروزی من و فرستاد خونه مادرم قرار بود یماهی اونجا بمونم دوهفته اینا خونه مادرم بودم ک یه شب داییم او ...

دختر چی از سر گذروندی 😥 الهی خیر نبینه 

خدا رو شکر که الان راحتی عزیزم

بله عذرخواهی میکنم راستش سختمه اجازه بگیرم

خواهش میکنم

ولی یه آدم بالغ  و فهمیده میدونه اجازه گرفتن از اصول ابتدایی هر رابطه ایه، اگه سختتونه پس برای ورود به رابطه آمادگی ندارین 

چی؟ میشه واضح تر بگی؟

ایشون باید اول توانایی هاشو بشناسه،شرایط الانشو در نظر بگیره ،که بنده خدا میگه هیچ حمایت مالی و عاطفی نداره پس فعلا نمیتونه به طلاق فکر کنه.

اگر این زندگی واقعا ساخته شدنی نیست پس شرایطشو به وجود بیاره یعنی بتونه شغلی پیدا کنه تا از نظر مالی خودشو تامین کنه.تازه بعدش مشکلات عاطفی بعد طلاق و حرفای مردم و تنهاییه بدونه چیا سر راهشه و خودشو آماده کنه و روحیه اش قوی باشه بعد اقدام کنه واسه جدایی.

یروزی من و فرستاد خونه مادرم قرار بود یماهی اونجا بمونم دوهفته اینا خونه مادرم بودم ک یه شب داییم او ...

وای خدای من 😔😔😔

عزیزم ما هممون یجورایی مشکل داشتیم که جدا شدیم ولی از خدا میخوام سرنوشتمونو از این به بعد خوب بنویسه 

الان پرستار سالمندی؟

آگهیشو از دیوار پیدا کردی؟

بهت جاخواب و غذا میدن؟

اگه دوس داشتی و راحت بودی جواب بده