2777
2789

خوبه 

من تا حالا کلی براش اسباب بازی خریدم از لباسشویی یخچال گاز حروف الفبا خونه سازی های مختلف و خمیر بازی و گل سفالگری و پوشالی از تمامی حیونات تا دختر و باربی و.... همه رو یه روز نهایت یه هفته خراب می‌کنه 

چی بخرم براش سرگرم بشه بکنه و اصلا خراب نکنه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

و باهاش بازی کنه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسلایم..

البته اگه متوجه بشه نباید بخوره

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دختر من تنها چیزی ک نتونسته خراب کنه ماشین شارژیه فعلا بقیه چیزارو یا شکونده یا چشا و دست و پاشونو کنده یا پاره کرده

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بتمن بخر واسش🦸🤝🎀

بتمن چیه چطوری اسباب بازی هست؟

باربی خیلی باربی باربی خیلی خوبه 

از این عروسکای معروف هم. خوبن 

مثلا اون هیولا آبیه توی کارخونه هیولا ها

یا اون سه تا خرس کله فندقی بچه ها دوس دارن 

فیگور شخصیت های مورد علاقه خوبه خراب نمیشن 

بازی های فکری بگیر براش

مثل چی آخه من 

پنج شش تا براش خریدم خراب کرد 

این چیزایی ک مث تبلت صفحه سیاهن قلم دارن میکشی بعد دکمه دارن میزنی پاک میشه

خریدم شکوند