2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7589 بازدید | 241 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید دنبال مرد طلاق گرفته یا از لحاط مالی ضعیف یا سواد درست وحسابی نداره هستی ،فکر میکنی بری با این مردها خوشبخت میشی ،مرد با بخاطر خود زن باهاش ازدواج کنه نه پدر ومادر دوم بهتره فعلا ازدواج رو از سرت بندازی با مادرت هم حرف بزن بگو عیبه زنی که دختر دم بخت داشته باشه وازدواج کنه لطفا خودتو بدبخت نکن قسمتت جای دیگر هس

نه والا خیلی سرحاله همش میگه خدایا شکرت از خونه بابام راحت شدم

چی بگم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

سلام عزیزم داستانتو خوندم ی لحظه ذهنم رفت سمت دختر گرانبها،  ببین این دختر چقدر تونست شرایطو برای خودش تغییر بده ،لطفا وقت بذار داستانشو بخون و از تجربیاتش استفاده کن @دختر_ گرانبها

دخترخالمم مثل من بود اون عقل داشت ازدواج کرد الان دوتا بچه داره شوهرش اصلا اینطوری بهش نمیگه

گلم همه که مثل هم نیستن .صبر کن با به پسر سطح بالا مثل خودت ازدواج کن .سخته میفهمم .یه جا پبدا کن فعلا کمی از نبنی سایتی ها راهنمایی گیر به امبد خدا زندگی خوبی واسه خودت داشته باش چند تا ادم حسابی با پرستیژ واست پبدا میشه

شاغلی؟

اونا خودشون ایراد دارن . مطمین باش صبر داشته باش شاید خدا برات ی دونه شوهر عالی کنار گذاشته

دیگه سی سالمه سنم بالا رفته هرسال که میگذره افسرده تر و داغونترم

گلم همه که مثل هم نیستن .صبر کن با به پسر سطح بالا مثل خودت ازدواج کن .سخته میفهمم .یه جا پبدا کن فع ...

اونام دنبال خانواده دارن ترجیح میدن دختر بیسواد بیکار اما خانواده دار بگیرن

سلام عزیزم داستانتو خوندم ی لحظه ذهنم رفت سمت دختر گرانبها، ببین این دختر چقدر تونست شرایطو برای خو ...

اون کیس ازدواج داشته دوست پسرش خوب بوده من هیچ مردی توی زندگیم نیست شرایط اشنایی و دوست پسرم ندارم