2777
2789

تقصیر خودمم بود 

دیشب یهو زنگ زدم گفتم میخوام برم پیش ماما 

گفت چرا ماما قضیه چیه؟ 

بهش توضیح دادم ممکنه بعضی خانما خون نداشته باشن و من استرس دارم جوری نشون دادم که اره لابد چیزی شده 

در حالی که هیچوقت چیزی نبوده فقط استرس داشتم و راجب ترسم با اون حرف زدم

یه سوتفاهمییی شده بود بیا و ببین 

اخرشم با هزار قسم و قران سوتفاهم رو رفع کردم 

اونم گفت دیگه نمیخواد بری پیش ماما بهتره راجبش هم حرف نزنی 

اما میترسم دوستان بازممم میگم ترس دارم نکنه دوشیزه نباشم

تو شهرمون فقط یه متخصص ماما هست 

قرار بود برم کنسرت با دوستام 

پولم زیاد نیست (شهر ما کوچیکه کارت منم بانک پارسیانه که همه شهر ها این بانک رو ندارن و واسه گرفتنش باید برم شهر دیگه که فعلا شرایطشو ندارم فقط مقداری دستی دارم) 

اخه چرا جوگیر شدم گفتم میخوام برم

الان کدومو انتخاب کنم نمیدونم چیکار کنم 

خودش که میگه نرو نمیخواد 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا آروم باش بهش فکر نکن خون میاد اینطوری ارزش خودتو می‌بری پایین انگار کاری کردی نگرانی خیلی اشتباه کردی به نامزدت گفتی اگه یبار حرفشو کشید بگو میخواستم امتحانت کنم ببینم نظرت چیه 

اشتباه از خودت بود که گفتی میخوام برم 😑😑

من از کلاس ششم که این موضوع رو فهمیدم فوبیاشو دارم که سالم نباشم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

عزیزم با این شرایط بهتره بری که خودت مطمئن باشی ولی چیزی بهش نگو... رابطه داشتی مگه تا حالا؟

نه بخدا هیچی 

میترسم فقط 

چند سالته؟!

داره 21 سالم میشه

وای چقد احمقی تو دختر چرا بهش گفتی؟؟؟؟ با مامانت میرفتی میگفتی مامانم میخاد بره دکتر

اون اصلا چیزی راجب اینا نمیدونست 

وای چقد خریت کردم😭