2777
2789
عنوان

دعای مادر اثر داره واقعا که بهش گیر بدیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 44 پست
عزیزم ببخش خیلی سوال میپرسم ولی این مرحله رو که میگی باید راضی باشی به رضای خدا میشه برام توضیح بدی ...

فردا پاسخ میدم خدمتون 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخش خیلی سوال میپرسم ولی این مرحله رو که میگی باید راضی باشی به رضای خدا میشه برام توضیح بدی ...

خواست خدا چیه؟ خدا میخواد بهترین ها نصیب شما بشه 

این خواست خداست 

خدا چی گفته؟ گفت برو تلاش کن و دعا کن تا به خواسته برسی 

حالا این خواست که تشریعی است باید با خواست تکوینی خدا هم یکی شود یعنی باید علل و عوامل رسیدن به هدف صحیح و شرعی شما جور شود تا به خواست خود برسید 

ضمن اینکه اون کاربر گفتن دعا نکن با خواست خدا مقابله نکن این حرف صحیح نیست 

تازمانی که می‌شود باید تلاش و دعا کرد وقتی غرق شدیم دیگر تسلیم خواست خدا می‌شویم این غرق شدن مثال بود 

وگرنه تا جایی که می‌شود باید تلاش و دعا کرد 

خواست خدا چیه؟ خدا میخواد بهترین ها نصیب شما بشه این خواست خداست خدا چی گفته؟ گفت برو تلاش کن و دعا ...

اگه خدا تا الان نداده. اونقدر دیر شده که میتونم بگم دیگه دادنش هم فایده نداره اونقدر دیر شده که جبرلن نشه بهترین سالهای جوونی ام تو تنهایی و گریه گذشت .خیلی دیر شده خیلی دیر خیییییلی دیر این همه تاخیر برای چیه  خواست خدا چرا انقدر تاخیره همش منتظره از خواسته م دست بکشم. 

قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان...🪴

اگه خدا تا الان نداده. اونقدر دیر شده که میتونم بگم دیگه دادنش هم فایده نداره اونقدر دیر شده که جبرل ...

باید علل و عوامل مادی و معنوی رسیدن به خواسته ت درست بشه تا بهش برسی 

مثلا باید پول داشته باشی و بنگاه بری تا بتونی خونه بخری 

حالا شما دعا میکنی خدا اجابت میکنه ولی حاجات نمیگیری 

این چندتا نکته داره 

ممکن حاجت شما دیر داده شود 

ممکن بجاش چیز دیگه ای داده شود 

اما عمده این دعاها بلاها رو از سر شما دور کرده و خبر نداريد.  

و ضمنا در قیامت وقتی آثار دعاهای مستجاب نشده خودتون رو به بهترین شکل ممکن می‌بینید. 

باید علل و عوامل مادی و معنوی رسیدن به خواسته ت درست بشه تا بهش برسی مثلا باید پول داشته باشی و بنگا ...

آیا ممکنه خدا یه شخص رو به آدم نده و بگه اون شخص ازت سره و باید خواسته ت رو کمتر کنی تا بهت بدم مثلا بگه اون شخص خیلی زیبا و باکلاس و سطح بالاست برای تو حیفه شخص پایینتری رو بگو تا جورش کنم حس میکنم دلیل اجابت نشدن دعام این میتونه باشه همش منتظره من با یه شخص پیر زشت بی ارزش داغون بی عقل  پلید باشم. 

آیا ممکنه خدا یه شخص رو به آدم نده و بگه اون شخص ازت سره و باید خواسته ت رو کمتر کنی تا بهت بدم مثلا ...

نه خواهرم این چه حرفیه؟؟؟؟؟ 

خدا میخواد شوهر همه یوسف باشه و زن همه زلیخا 

این خواست خداست .

منتها ممکن اون بچه پولدار و زیبا نیاد جلو 

وقتی نیاد خدا گوشش رو بگیره بیاره سر سفره عقد؟ این که شد جبر 

شما عاقلانه فکر کن و به خواستگارانت منطقی جواب بده 

ایمان اونها رو در نظر بگیر 

پول و تیپ بذار اولویت پنجم ششم 

ولی دعا کن بکن 

دعای یستشیر و سیفی صغیر هر شب بخون

نه خواهرم این چه حرفیه؟؟؟؟؟ خدا میخواد شوهر همه یوسف باشه و زن همه زلیخا این خواست خداست .منتها ممکن ...

نگفتم طرف پولداره ، حرف من اینه همه خدا رو بد توصیف میکنن ییه جوری که انگار هیچ وقت عین خواسته ی آدم رو نمیده و با چیز دیگه عوض میکنه .

نگفتم طرف پولداره ، حرف من اینه همه خدا رو بد توصیف میکنن ییه جوری که انگار هیچ وقت عین خواسته ی آدم ...

مثال زدم پول رو .

اره خدا رو نمی‌شناسیم 

خدا رو بشناسی دعاهاتون هم بهتر مستجاب میشه 

همین چندتا سوال و جواب ما باعث شد شما خدارو بهتر بشناسی

مثال زدم پول رو .اره خدا رو نمی‌شناسیم خدا رو بشناسی دعاهاتون هم بهتر مستجاب میشه همین چندتا سوال و ...

آره خیلی دوست دارم باهاش صمیمی بشم دوباره ، حسش کنم بهش حس خوب داشته باشم اونقدر غرق صمیمی شدن با خدا بشم به خواسته م اهمیت ندم خودش جور بشه فقط دوست دارم مثلا قبلا با خدا صمیمی بشم یه دوره خیلی عبادت میکردم اما یکی از دوستام منو خیلی از خدا دور کرد که  فک کنم شیطان از اون استفاده کرد چون من اونقدر عبادت میکردم و شاد بودم شیطان ناراحت شد ، اون متاهل بود و  ۵ سال از من بزرگتر همش پز شوهرش رو میداد و فخر فروشی میکرد این افکار عجله برای ازدواج رو از اون موقع پیدا کردم  اونقد اذیتم کرد و کاری کرد کارم شده بود گریه دیگه از این ناراحت شدم که چرا خدا جوابش رو نمیده و رابطه م با خدا خراب شد تا الانم درست نشده ۳ ساله .

آره خیلی دوست دارم باهاش صمیمی بشم دوباره ، حسش کنم بهش حس خوب داشته باشم اونقدر غرق صمیمی شدن با خد ...

خدا به وقتش جواب اونو میده. 

دوستت خودش شیطان بوده. 

نمازت شروع کن با هر عبادت به خدا نزدیکتر میشی 

خدا به وقتش جواب اونو میده. دوستت خودش شیطان بوده. نمازت شروع کن با هر عبادت به خدا نزدیکتر میشی

انشالله دوباره بتونم شروع میکنم به نماز ، مرسی🙏🪴💋🌹🫶😘😍🥰🤩😘