2777
2789

روزی ک رفتیم خاستگاری زنداداشم ...بابام و داداشش تو برگه نوشتن طی دوسال ک جهیزیه جور شد ما عروسی میگیریم و خونه اجاره میکنیم یا میسازیم ک برن خونه خودشون همه امضا کردن

زنداداشمو ک عقدش کردیم سر 6 ماه اصرار کرد ک الا و بلا میخام برم خونه خودم اومذ 2 ماه خونه بابام موند نرف خونه خودشون ک باید برام خونه اجاره کنید ..بابامم دید راحت نیستن ناچاری ی وام گرفت خونه اجاره کرد براشون بعدش زندادشم اصرار کرد ک یالا عروسی و طلا میخام 

بابام و مامانم گفتن ما گفتیم دوسال چرا هول شدی 

الا و بلا داداشمو ب جون بابام انداخت ک عروسی بگیرید بابامم گفت ندارم دستم خالیه دوسال صبرکنید باز وام بگیرم زنداداشم گوش نکرد اما بابام باز ی النگو خرید داد و ی خرید بازارم کرد اما گفت عروسی ی سال دیگه 

زنداداشم گوش نکرد رفت خونشون 

الان همش میاد میگه شماها برامن عروسی نگرفتید چطور برا دختر خودتون گرفتید مامانم میگه دخترم دوسال صبرکرد بعد گرفتن براش ...بنظرتون مقصر ما هستیم؟من بعضی وقتا گریه میکنم برا زنداداشم ک بدون عروسی رفته خونه خودش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم میتونست قبول نکنه

اشتباه از شما بوده 

نطر خواستید منم نطرمو گفتم

پیش بزرگتر و قاضی هم برید ۲ سال عقد رو قبول نمیکنن و حقو به عروستون میدن

بعید هم میدونم خانواده دختر راصی به ۲ سال صبر باشن

قطعا تقصیر خانواده عروستونه 

اینایی ام ک میگن خب صبر میکردین هر وقت پول داشتین میرفتین میگرفتین و... رسما دارن چرت میگن خانواده دختر شرایط رو دیدن و قبول کردن وقتی شما گفتید دوسال میخواست همونجا مخالفتشون رو اعلام کنن

قطعا تقصیر خانواده عروستونه اینایی ام ک میگن خب صبر میکردین هر وقت پول داشتین میرفتین میگرفتین و... ...

اینام مثل عروس ما هستند 😕اخه اینهمه جوون از صفر شروع میکنن ینی هیچکس نباید بخاطر پول ازدواج کنه؟

گفتیم اینارو اصرار کردن چسبیدن بما

شما الان دارید جوری جلوه میدید که حق با شما باشه

هر کس هم یه طرفه بره سمت قاضی راضی برمیگرده

من نظرمو عرض کردم

ولی حالا که تموم شده رفته شماهم خواهرانه برخورد کنید کسی که عروسی نگرفته و دلش میخواد میتونید با مهربونی برخورد کنید و دلجویی کنید و بهش ارامش بدید اونم جزئی از خانواده شما شده 

اشتباه از شما بوده نطر خواستید منم نطرمو گفتمپیش بزرگتر و قاضی هم برید ۲ سال عقد رو قبول نمیکنن و حق ...

به هر طریقی می خواید از عروس دفاع کنیداااا!!! 

دختر و خانواده اش عقل نداشتن؟ می‌خواستن قبول نکنن.