2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بگید مقصر بابامه یا زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 29 پست
اینام مثل عروس ما هستند 😕اخه اینهمه جوون از صفر شروع میکنن ینی هیچکس نباید بخاطر پول ازدواج کنه؟

عزیزم این درست نیست کسی که نطرشو گفته اون حانوم بگه چرت میگن و شماهم خوشحال بشید 

قرار نیست همه باهم هم نظر باشن که!

اینام مثل عروس ما هستند 😕اخه اینهمه جوون از صفر شروع میکنن ینی هیچکس نباید بخاطر پول ازدواج کنه؟

حالا من کاری ب هیچی ندارم ولی حقیقتا عروستون همچین ی ذره پروعه خدایی 

ولی درکل سعی کنید زیاد دهن ب دهن ندارید باهاش 

نهایت ی سالگردی چیزی بود برن آتلیه و...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما الان دارید جوری جلوه میدید که حق با شما باشههر کس هم یه طرفه بره سمت قاضی راضی برمیگردهمن نظرمو ...

والا بخدا هیچیش نمیگیم 

حتی من بهش گفتم اگه دلت میخاد الان بگیریم برات ب بابام بگم

میگه ن 

به هر طریقی می خواید از عروس دفاع کنیداااا!!! دختر و خانواده اش عقل نداشتن؟ می‌خواستن قبول نکنن.

خیر  نمیخوام دفاع کنم

فقط نطرمو گفتم 

اینجا بارها شده نطرم در مورد خانواده شوهر مثبت بوده و بنظرم مادرشوهر حق داشته

اینجاهم بنظر من عروس حق داره

حتی اگه قبول هم کرده بنطر من الان نباید بیان خودشون هم با دخترشون مقایسش کنن و بدتر تحقیرش کنن

میتونن با مهربونی و دلجویی رفع کدورت کنن دشمنشون که نیست

والا بخدا هیچیش نمیگیم حتی من بهش گفتم اگه دلت میخاد الان بگیریم برات ب بابام بگممیگه ن

خب شما خانومی 

گاهی وقتا یه کوچولو آدما باهم همدلی کنن حس خوبش به خودشون برمیگرده

پسری ک توانایی خرید طلای مناسب عروس و اجاره و رهن یه خونه رو نداره نباید بره دختر مردمو بدبخت کنه

آرزوی همه چیزو به دلش گذاشتید ظاهرا

تهیه مسکن بعد از عقد به عهده مرده باید در اسرع وقت هم انجام بشه

حتما عروس با خودش جهاز آورده

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
شما مگه حرف دو طرف رو شنیدی که حق رو به عروس می‌دی؟!!

خیر

ولی خودمو گذاشتم جاش حس میکنم حرفای اون سمت اینجا زده نشده فقط از جانب خودشون گفتن شرایط اون طرفو نگفتن

حسم اینو میگه چون گفت تا تهیه جهیزیه شاید اونطرف منظورشون تا زمانی که جهیزیه تهیه کنن بوده!

ببینید من خودم پدرشوهرم قرونی برای عروسی نداد ازش هم توقع نداشتم چون اصلا وظیفه ای نداره

ولی وقتی میگن و میخوان کمک کنن باید بکنن

همه چیزو با منت تعریف نکن

ما به زور وام گرفتیم خونه رهن کردیم

خب چرا زن گرفتید وقتی پولی نداشتید

چرا عقدش کردید؟!

اون قبول کرد شما چرا فکر نکردید ممکنه رابطه بینشون شروع بشه تو عقد مجبور شید در اسرع وقت وظایفتونو انجام بدید

یه زن همیشه باید امید داشته باشه