2777
2789
عنوان

شبا مامانم تلفنی حرف بزنم شوهرم دعوا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 26 پست

خودم وقتی شوهرم نیست با مامانم حرف میزنم اون کاری نداره ها خودم راحتترم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

میگه حرف بزن اما نه انقد طولانی..میگه پشت تلفن چی بهم میگین؟حتما از من میگین

به‌خودش شک داره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو مادرمه و چون از روزمره برای هم تعریف می کنیم طولانی میشه. اصلا اجازه نده دخالت کنه تو این موضوع چون بهش مربوط نیست واقعا.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خیلیییییییی با دیدن تاپیکت ناراحت شدم واقعا متاسفم که  همچین مردی پدر بچه های شماست خدا نجاتت بده خواهرم این چه ادمیه که میترسونت و نمیزاره با مادرت حرف بزنی اخه از مادر به دختر نزدیک تر؟؟؟ مگه دوست پسرته  که شوهرت گیر میده واقعا واسه شوهرت متاسفم ببخشید تف بهش 

😶عججججب🤑

منم یه مرد اینجور از نزدیک دیدم خودش آزاده اما به تماسای خانومش حساس

پیشش صحبت نکن و سابقه تماست پاک کن اصلا در این باره صحبت نکن که مامانت چی گفت درمورد هر موضوعی 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
روزا زنگ میزنم وقتی شوهرم هس اصلا ب کسی زنگ نمیزنم

خب پس گوشیتو خواست چک کنه بهش بده ولی بگو توعم گوشیتو بده چک کنم گفت چرا بگو یعنی چی چرا؟ تو چرا گوشیمو چک میکنی منم باید چک کنم دیگه نکنه چیزی زیر سرته که انقدرم به من شک داری؟ 

البته هرجور میدونی بهتره بگو شاید اینی که گفتم زیاده روی باشه نمیدونم هرمدلی که میخوای بگی بگو ولی بهش بفهمون قرار به چک کردن باشه توعم باید چک کنی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اخه خیلی زوره گیر بده...آره میدونم میتونم حذف کنم خیلی وقتا حذف میکنم اما اخلاقش اشتباهه اخه مامانمه ...

اره باش از دعوا که بهتره

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

و معنی ک ده روزی یکبار زنگ مامانم میزنم حالش سوال کنم مامانم با لحن بد میگه هاچیه چ کار داری خودش اصلا زنگ نمیزنه بعد از دوسال رفتم خونشون شهر غریبم روز سوم گفت کی میخوای بری بچمم آرومه ولی هرشب خواهرم برادرم خونه مامانم هستن

خیلیییییییی با دیدن تاپیکت ناراحت شدم واقعا متاسفم که همچین مردی پدر بچه های شماست خدا نجاتت بده خو ...

اووووووووووووووووووو  نه دیگه دراین حد، اسی شوهرمنم همینطوربودوهست اهمیت نده ارزش نداره

۷۵.۹۲۸۰