2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش پیام بدم یا نه 😭😭😭

142 بازدید | 27 پست

لطفاً تا آخر بخونید بگید چیکار کنم؟ ممنونم 

من یه دوستی داشتم که یکی دو سال یه دوستی فوق العاده صمیمی داشتیم تا اینکه یه روز سر یه موضوع دیگه که حتی مقصرم نبودم الکی الکی باهام سرد شد 

در صورتی که تا ظهرش داشتیم با همدیگه می‌گفتیم و می‌خندیدیمااااااا

بعد یه دفعه پرید بهمو دیگه پیام‌هامو جواب نداد تا اینکه یکی دو روز بعد بهش گفتم این چه رفتاریو می‌کنی مگه بچه‌ایی قهر می‌کنی با من من نازتو بکشم 

اگه نمی‌خوای دوستیمونو بگو که تموم کنیم ( مثلاً فکر می‌کردم مثل همیشه بخواد جلومو بگیره که این اتفاق نیوفته ) 

بعد خلاصه گفتش که آره ترجیح میدم این دوستی تموم بشه و انگار خسته شدم از هر روز حرف زدنمون ترجیح میدم تنها باشم حوصله ندارم و از اینجور حرف‌ها 

یه جوری حرف می‌زد انگار که هیچ وقت منو نمی‌شناسه انقدر بی‌حس بود و بی عاطفه 🙂💔

منم آخرین حرفامو بهش زدم و ازش خداحافظی کردم و الان ند روز از تموم شدن دوستیمون می‌گذره و دلم براش خیلی تنگ شده 😭😭😭

اصلاً از وقتی که اون رفته احساس می‌کنم تنها شدم هیچکسو ندارم:)))

اصلاً نمی‌دونم چی شد یه دفعه دوستیمونو تموم کرد 😔😔

از اینور غرورم نمی‌ذاره بهش پیام بدم چون دلم خیلی شکست....💔💔 از اینورم دلم خیلی براش تنگ شده نمی‌دونم بهش پیام بدم؟؟

مثلاً فقط پیام بدم حالشو بپرسم بگم دلم برات تنگ شده:))))))

لطفاً نگید این دختره برای چی انقدر بابتش ناراحتی واقعاً خیلی دوستش داشتم بهترین دوستم بود 😔😭💔

بگید چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره