2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش پیام بدم یا نه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره

خب نه نده 

اصلا وقتی سرد سد نباید چیزی میگفتی 

من رفیقام هر وقت پیام دادن یا زنگ گرم صحبت میکنم باهاشون ندادن هم دلخور نمیشم گاهی اوقاتم خودم میدم 

اصلا حوصله این چیزا رو ندارم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

به نظرم پیام نده فعلا..من یه دوست دارم که12ساله آویزونمه باور میکنی!!!بارها شمارمو عوض کردم ولی چون شماره خونمونو داشت زنگ میزد مامان بابام بهش شماره میدادن از دستش روانی شده بودم دیگه تصمیم گرفتم  ادامه ندم دوستی رو اون یک ساله هنوز پیگیره😐

یعنی بعد یه چند وقت دوباره پیام بدم؟الان داره دو هفته از تموم شدن دوستیمون می‌گذره

وقتی این رفتارو باهات کرده من صلاح نمیدونم باهاش دوست بشی دوباره 

بزار خودش بیاد سراغت نیومدم فداسرت

وقتی این رفتارو باهات کرده من صلاح نمیدونم باهاش دوست بشی دوباره بزار خودش بیاد سراغت نیومدم فداسرت

من خودمم غرورم نمی‌ذاره برم بهش پیام بدم ولی دلم براش تنگ شده نمی‌دونم چیکار کنم 💔

به نظرم پیام نده فعلا..من یه دوست دارم که12ساله آویزونمه باور میکنی!!!بارها شمارمو عوض کردم ولی چون ...

چطوری میتونید اینطوری باشید؟

اونطرف واقعا برات ارزش قائله

━━━━━━♡♥♡━━━━━━ 😜شآد بآشُــ بخَند:(♡بزار بفهمَـنـ قَوۍ تَر از دیروزۍ🌸□^^️😜ً...بله بله بفهمون به همههه😌💜... 
چطوری میتونید اینطوری باشید؟اونطرف واقعا برات ارزش قائله

اخه همش باحرفاش اذیتم میکنه همش درحال گله گزاریه مرتب با نیش وکنایه حرف میزنه چنباربدجور دلمو شکست واز چشمم افتاد اگه خوب بودکه مرض نداشتم بی محلی کنم