2777
2789
عنوان

خیانت نامزدمو چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 108 پست

حیف اون پنج سال خواهر که وقتتو سر همچین آدمی گذاشتی

فقط کات

بهت محبت میکنه ولی اینقد بود و نبودت مهم نیست که همچین حرفی میزنه!!

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

درست فکر میکنی

بهت خیانت کرده 

دیگه خیانت واضح تر از این ؟

بعدشم تو که قهر کردی خیلی راحت بهت گفته اصلا برو مهم نیست 

این چه رفتاریه ؟

به جای ابراز ( غلط کردم )خیلی راحت قیدتو زده 

اصلا خوشم نیومد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده من آره . ولی خانواده اون کلا از وجود منم خبر ندارند

چرا پنج سال با کسی هستین که شما رو در سطح معرفی به خانواده ندیده؟! اونم پنج سال!!! 

خیانتش یکطرف صادق نبودنش یه طرف دیگه این دیگه خیلی بدتره 3 تا جواب متفاوت وقتی دستش کاملا رو شده 

ببین با زندگیت چیکار میخوای بکنی دختر... 

چه دلت بخاد چه نخاد حقیقت تلخه تو خارج هم قفل نیست اینهمه بین بازیگرای هالیود هست من نمیگم عادی هست ...

زیاد شده ولی عادی نیست منم نگفتم خیانت تو دنیا نیست فقط میگم عادی نیست اگه عادی بود میرفتن خیانت میکردن بعدم به زندگیشون ادامه میدادن مثه قبل  انگار چیزی نشده 

وقتی خیلی وقته با طرفت حرف نزدی و جواب اخرین پیامشو ندادیبعد الان بهش پیام میدی ، میگه ممنون از احوا ...

نه یعنی خودش گرفته وبا خودش میگه دیدی بلاخره مجبورش کردم غرورش نادیده بگیره

خیانت توجیه نداره، مطمئن باش هزار تا آیه و قسم هم بخوره باز به کارش ادامه میده، درکت میکنم چقد سخت ه ...

میدونی من خیلی برای نگه داشتن این رابطه تلاش کردم. تاپیکهای قبلیمو بخونی متوجه میشی.

همیشه هم دلم به این خوش بود که حداقل وفاداری.

ولی الان میبینم حتی وفادارم نبوده

چرا پنج سال با کسی هستین که شما رو در سطح معرفی به خانواده ندیده؟! اونم پنج سال!!! خیانتش یکطرف صادق ...

به خدا من از اون خیلی بهترم.  نه اینکه بخوام از خودم تعریفی کنما نه اصلا.

اون جیزی که همه اطرافیان بهم میگن رو گفتم. هم از نظر ظاهری هم سطح رفاه خانواده هم فرهنگ همه چی.

ولی حتی اسم منو توی گوشیش S  سیو کرده . یعنی حتی اسمم هم کامل نزده. فقط اول اسممو زده

میدونی من خیلی برای نگه داشتن این رابطه تلاش کردم. تاپیکهای قبلیمو بخونی متوجه میشی.همیشه هم دلم به ...

گلم اگه اون تورو میخواسته، کم کمش تو این مدت باید به خانوادش معرفی می‌کرد که با عروسشون آشنا بشن، اون جهت سرگرمی ووقت پر کنی با تو بوده

دقیقا درسته. مامانم بهم میگه این خیانت محسوب نمیشه. ولی به نظر خودم کارش خیانته و نمیتونم باهاش کنار ...

ینی چی خیانت محسوب نمیشه😐

از کجا میدونی نمیرن همو ببینن.

اصلا نرن هم چت خدا میدونه چی بود ک پاکش کرد

لطفا هیچوقت دیگه نرو باهاش چون مطمئنم برمیگرده و شاید حتی به خودت تهمت بزنه و حتی بهت بگه ک تو بیماری 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹