2777
2789
عنوان

به نظرتون مرد بودن سخت تره یا زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مرد هستم بیشتر از 18 ساله دارم با مشکلات میجنگو سختی میکشم ولی بازم نمیگم مرد بودن سخته یا زن چون هرکسی به اندازه ایمانش ازمایش میشه و سختی میکشه یکی دلش دریاست یکی دلش برکه هست اونیکه دلش دریاست سختی هایی میکشه که دل برکه نمیتونه بکشه ولی کسیکه دلش برکه هست سختی های میکشه که اونیکه دلش دریاست براش هیچی نیست ولی مقایسه کنیم میبینم هر دو به یک اندازه سختی میکشن و فکر میکنن دارن از همه بیشتر سختی میکشن ... بستگی به ایمانش داره موفق و پیروز باشید 

اگر وجدان داشته باشی مرد بودن سخته 

چون حق زن بچه گردنت زن و بچه ای که حال خوب و بد شون دست مرد

مثلا یک نفر میگفت همسرم مسافرت دوست نداره ما کلا مسافرت نمیریم 

این آدم چه قدر مدیونی برای خودش جمع میکنه به درک که مسافرت دوست نداری در سال یک هفته تحمل کن و خیلی مثال های دیگه

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

زن بودن.

پی‌ام‌اس رو باید تحمل کنی، درد پریود رو باید تحمل کنی، اگر بچه‌دار بشی درد زایمان رو تحمل کنی، ناامنی برای زنان بیشتره و...

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
من مرد هستم بیشتر از 18 ساله دارم با مشکلات میجنگو سختی میکشم ولی بازم نمیگم مرد بودن سخته یا زن چون ...

درسته حرفاتون 

ولی اینقدر که  من شنیدم دختر اینطوری نمیخنده 

دختر و ول کنی تو خیابون پسفردا شکمش بالا میاد معلومم نیست کار کی بوده ...

یا دختر نباید شب بیرون بره 

و کلی از این حرفاااا 

از جنسیت خودم بدم اومده و عمیقا دلم میخواست مرد بودم با همه ی سختیهاش...

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
در اصل زن بودن سختتره ،حتی طبیعت هم به زن یه جورایی ظلم کرده،پریود زایمان و ....،فقط خدا رو شکر مسول ...

فشار نه پرس چون بعد اینکه باید خودشو برا کنکور پاره کنه  بره دانشگاه در کنارش کار کنه بعد بره سربازی بعد اون کار کنه کار دوم هم داشته باشه کار سوم هم داشه باشه

فشار نه پرس چون بعد اینکه باید خودشو برا کنکور پاره کنه بره دانشگاه در کنارش کار کنه بعد بره سربازی ...

همینجا از مسولین عزیز کمال تشکر رو داریم که باعث شدن اختلاف طبقاتی بین زنو مرد کمتر بشه

درسته حرفاتون ولی اینقدر که من شنیدم دختر اینطوری نمیخنده دختر و ول کنی تو خیابون پسفردا شکمش بالا ...

عزیزم همونجوری که داری میگی پسر بد اینکارارو میکنه تجاوز که نمیکنه به خواست ودش بوده اون دختره خودش خ-اب بوده
اگرم به تجاوز باشه مگه فقط مردا تجاوز میکنن