من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله شماهم درست میگید اینم که میگن دختر نباید بره بیرون از گرگا میترسن بخاطر همین دوست ندارن فرزندشون گرفتار گرگا بشه ... اگر با شکم بزرگ بره بیرونم که مردم اگ کار خیری ام انجام بدی میگن معلوم نیست چی تو استینش داره و میشه بزرگترین در دنیارو بست ولی دهن مردم رو نمیشه بست شما بری بالا میگن عه چرا رفتی بالا بیای پایین میگن عه چرا اومدی پایین بری وسط میگن عه چرا رفتی وسط .... بابا فلان ....... شده اخه دیگه چه غل.ی بکنم من تا تو راضی بشی خخ پس بیخیال حرف مردم شما پاک باشیم میگن عه فلانی رو ببین چه جانماز اب میکشه پس هیچ جوره دهن جماعت رو نمیشه بست مهم اون بالایی هست... خیانت نکن نژاد پرستی نکن خداتو بپرست هرکاریکه خدا خلافشو دوست نداره نکن و بزار بگنو بگن هرچیکه میخان
هعی یه بلایی سرمون اومده دیگه به خودمون شک نداریم نمیدونیم زنیم واقعا یانه اینم که دارم از مردا حمایت میکنم اینکه درد تو صورت بابامو میبینم تلاشای بیهوده دادشامو میبینم خودمم زیاد تو جامعه نیستم دارم درس میخونم که فرقی بین مردا با خودم نبینم
واقعا تو این گروهی و تورم دختر میتونه خونه باباش بخوره بخوابه اجباری واسه کار کردن نیست ولی مردا سربازی دارن تشکیل خانواده پیدا کردن شغل و هزار دردسر دیگه واقعا کاش تو ایران به دنیا نمیومدیم