2777
2789
عنوان

به نظرتون مرد بودن سخت تره یا زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست
عزیزم همونجوری که داری میگی پسر بد اینکارارو میکنه تجاوز که نمیکنه به خواست ودش بوده اون دختره خودش ...

کی گفته به خواست خودش بوده خیلی وقتاهم زوری ممکنه پیش بیاد که خداروشکر تاحالا مورد تجاوز نداشتیم تو اطرافیان ولی بالاخره حرفش هست ...

اکثرا متجاوزان مردن دیگه  همشون نه ولی بیشترشون مردن ...

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله شماهم درست میگید اینم که میگن دختر نباید بره بیرون از گرگا میترسن بخاطر همین دوست ندارن فرزندشون گرفتار گرگا بشه ...  اگر با شکم بزرگ بره بیرونم که مردم اگ کار خیری ام انجام بدی میگن معلوم نیست چی تو استینش داره و میشه بزرگترین در دنیارو بست ولی دهن مردم رو نمیشه بست شما بری بالا میگن عه چرا رفتی بالا بیای پایین میگن عه چرا اومدی پایین بری وسط میگن عه چرا رفتی وسط .... بابا فلان ....... شده اخه دیگه چه غل.ی بکنم من تا تو راضی بشی خخ پس بیخیال حرف مردم شما پاک باشیم میگن عه فلانی رو ببین چه جانماز اب میکشه پس هیچ جوره دهن جماعت رو نمیشه بست مهم اون بالایی هست... خیانت نکن نژاد پرستی نکن خداتو بپرست هرکاریکه خدا خلافشو دوست نداره نکن و بزار بگنو بگن هرچیکه میخان 

کی گفته به خواست خودش بوده خیلی وقتاهم زوری ممکنه پیش بیاد که خداروشکر تاحالا مورد تجاوز نداشتیم تو ...

اونیکه میگه زوری بوده 2 حالت بوده یا واقعا زوری بوده یا اینکه به خواست خودش بوده وقتی دیده گندش درومده گفته زوری بوده

شما خودت مردی فکر کنم با کاربری زن اومدی😂

هعی یه بلایی سرمون اومده دیگه به خودمون شک نداریم نمیدونیم زنیم واقعا یانه
اینم که دارم از مردا حمایت میکنم اینکه درد تو صورت بابامو میبینم تلاشای بیهوده دادشامو میبینم  خودمم زیاد تو جامعه نیستم دارم درس میخونم که فرقی بین مردا با خودم نبینم

واقعا تو این گروهی و تورم دختر می‌تونه خونه باباش بخوره بخوابه اجباری واسه کار کردن نیست ولی مردا سربازی دارن تشکیل خانواده پیدا کردن شغل و هزار دردسر دیگه واقعا کاش تو ایران به دنیا نمیومدیم 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن