2777
2789

خیلی خوشگله زن داداشم پوست سفید بینیشو فقط عمل کرده لب هایش قلوه ای 

بعد دوتا لیسانس داره یک لیسانس زبان داره یک لیسانس پرستاری الان هم کذداره کارشناسی ارشد میخونه دانشگاه فردوسی میخونه 

هر هنری گ بگی یاد گرفته آشپزی ، شیرینی پزی ، چرم دوزی کیف کفش ، خیاطی همه رو بلده به طور حرفه ای هم بلده به صورتی ک مثلا سفارش میگرفت همیشه سرش شلوغ بود ولی ول میکرد همه رو 

هم ورشکاره الان هم سرکار میره تو همون حیطه درسش ( پرستار ) همم کلاس های ورزشی مثل اسکیت ثبت نام کرده 

الان هم بیمارستان کار می‌کنه حقوق هم خیلی بالا میگیره 

پیش دکتر روانشناس رفته گفته هوشش به ۱۲۰ ایناست فکر کنم بیشتر ( تست گرفتن)

یک شوهر خوب هم داره ک درکش می‌کنه چون الان هر مرد دیگ ای بود می‌گفت چرا وقتی از سرکار میام زنم نیست یا شبادچرا زنم شیفته وقتی خودش خونه اس تازه کنارشه کمک به پیشرفتش می‌کنه 

چقدر آدم میتونه خشبخت باشه 🤧

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردش یا داداشت حمایتش میکنه چون اون زنم پولو میاره برا همون خونه

حسودی نمیکردم از خوشبختی شون حالم خوب میشد

که داداشم اینقدر زندگی موفقی داره

بلاخره زندگی داداشمه پزشم میدادم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون