2777
2789
یه عمل بینی مردونه که خیلی مشخص نباشه و اصلاح دندون میتونه خیییلی چهره تون رو بهتر کنهزمینه تون خوب ...

ممنون 

عمل بینی چند ماه طول میکشه آیا 

اصلاح دندان چجوره اطلاع دارید؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عمل بینی چند ماه طول میکشه آیا اصلاح دندان چجوره اطلاع دارید؟

چون بینی تون گوشتی نیست به نظرم بعد از ۴ تا ۵ ماه عالی میشه. دندون رو از دندون پزشک با تجربه بپرسید. موهاتون هم یه مقدار آسیب دیده ست ، شامپو گیاهی بزنید و قرص تقویت کننده بخورید

شیرنی جات هم نخورید چون کیفیت مو رو میاره پایین

چون بینی تون گوشتی نیست به نظرم بعد از ۴ تا ۵ ماه عالی میشه. دندون رو از دندون پزشک با تجربه بپرسید. ...

خیلی ممنونم🌹مشکل اینجاست که اگر این کار هارو هم بکنم پشت سرم میگن بخاطر اینکه زن بگیره چه کارایی که نکرده....دلم از این میسوزه 

خیلی ممنونم🌹مشکل اینجاست که اگر این کار هارو هم بکنم پشت سرم میگن بخاطر اینکه زن بگیره چه کارایی که ...

اصلا اهمیت نده به حرف مردم چون هیچ وقت تمومی نداره در ضمن الان اکثریت جامعه  چه زن و چه مرد دنبال اصلاح ایرادات چهره شون هستن و عمل میکنن. اگه تو اینستا سرچ کنی میبینی خانم و آقاهای ۷۰ ساله هم جراحی زیبایی صورت می‌کنن و واقعا اعتماد به نفس آدم خیلی بالا میره. یه دوست داشتم خیییلی معمولی بود و با دوتا عمل لب و بینی بی نهایت زیبا شد

اصلا اهمیت نده به حرف مردم چون هیچ وقت تمومی نداره در ضمن الان اکثریت جامعه چه زن و چه مرد دنبال اص ...

درسته حرفاتون 🌹.... دعا کنید بدون این تغییرات متاهل بشم.... چون همش درگیر کار زندگی و...