2777
2789
بنظرم اینکارو نکن اسیبخدا خطرناکه کم خونی میگیری هزار تا مشکلرژیم بگیر و ورزش کن

من تصمیم گرفتم و کلی تحقیق کردم خواهشا  برین بیرون اگه میخاین این حرفا رو بزنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون دکتر عوارضشو نمیدونه تو میدونی؟من عموی خودم از دیابت داشت پاشو قطع میکردن عمل کرد دیابتش هم خوب ...

دقیقا من شبی نیست درد نداشته باشم ۳ ساله درگیرم دکترا بهترین تجویزشون همین جراحی معده بوده

سلام عزیزم یعنی عموتون معدشو عمل کرد دیابتش خوب شد؟پاشون ورم داست عفونت کرده بود؟ عموتون چند کیلو بو ...

فکر نکنم هفتاد سال رو عمل کنن 

ولی منم تو بیمارستان دیدم کسی دیابت داشت دکتر از همون روز ترخیص گفت انسولین و داروهاتو قطع کن

همه یه فامیل یا همسایه دارن که بعد از عمل مرده یا اب شده یا بلا سرش اومده جالبه هیچچچچچ عمل کرده ای ...

هر عملی خطا داره حتی تو عمل  رایج بینیم بعضیا عوارض بزرگی تجربه میکنن یا غیره

نه اونا دروغ میگن نه شما هر کی طبق تجربه و چیزی که دیده نظر میده این که اسی عمل کنه یا نه به حال ما فرقی میکنه؟

طرف میبینه تاپیکو میگه بزار بگم چیزی که دیدمو طرف از رو دلسوزی میگه نه بخاطر چیز دیگه

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         
هر عملی خطا داره حتی تو عمل رایج بینیم بعضیا عوارض بزرگی تجربه میکنن یا غیرهنه اونا دروغ میگن نه شم ...

سرچ کن چند نفرو تو دندونپزشکی هم فوت شدن

مسی میاد بگه دندونپزشکی نرید میمیرید؟؟؟؟

نه

چرا؟

چون احتمالش خیلی کمه

بالاخره جراحی نه راحته نه بیخطر ولی داستانهای افسانه ای که تعریف میکنن هم نیست

سرچ کن چند نفرو تو دندونپزشکی هم فوت شدنمسی میاد بگه دندونپزشکی نرید میمیرید؟؟؟؟نهچرا؟چون احتمالش خی ...

آره دقیقا حرفی که میزنی درسته

انشالله بسلامتی عمل کنه اسی دکتر که خوب باشه نگرانی نداره

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         

ببین استارتر جان چند تا نکته مهم بهت بگم 

اول اینکه معده درد نداره حس نداره پس اگه بعد عمل درد داشته باشی بخاطر سوراخیه که معده ازش خارج شده فقطم همون سوراخ درد داره 

چیزی که اذیتت میکنه گاز لاپراسکوپیه انگار شب بالشت بد بوده و گردنت گرفته دقیقا همچون دردی میپیچه تو شونه ها و قفسه سینت

که یادت میدن با تنفس و سرفه مصنوعی و راه رفتن چطوری کمک کنی خارج بشه

دوم مایعات شروع میشه و هنوز هیچ درکی نداری که چه اتفاقی افتاده با چطوری شدی چون ممکنه یه لیوان رو به راحتی بخوری یا بترسی و نخوری به هر حال وقتی رسیدی به غذای جامد تازه میفهمی نمیتونی بخوری یعنی چی

حتما شش ماه اول ویتامیناتو سروقت مصرف کن ریزش مو نگیری 

باز سوالی داشتی بپرس

دقیقا من شبی نیست درد نداشته باشم ۳ ساله درگیرم دکترا بهترین تجویزشون همین جراحی معده بوده

اسی جان من خودم عمل کردم قبل عملم 92کیلو بودم زانو درد هلاک بودم عملا فلج بودم نمیتونستم بشینم پاشم نازایی داشتم و تنبلی شدید ولی بعد عمل همین که کمی کم کردم زانو دردم افتاد و دوماه بعدش باردار شدم الانم خدارو شکر مشکل خاصی ندارم من قبل عملم کم خون بودم و قرص میخوردم که الانم میخورم ان شالله عمل خوبی داشته باشی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید

من تنها مشکلم این بود که قبل عمل شکمو بودم بعد عمل وقتی نمیتونستم بخورم اعصابم خرد میشد که کم کم عادت کردم و الان اوکیم من 99عمل کردم 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
ببین استارتر جان چند تا نکته مهم بهت بگم اول اینکه معده درد نداره حس نداره پس اگه بعد عمل درد داشته ...

مممنونم عزیزم خدا رو شکر بیمه تاییدم کرد نگران بقیشم نیستم دیگه دستم گرم عزیزززززی