یعنی شما صرفا ب خاطر باور شخصیت داری تو دل یکی ک فردا عمل داره دلهره ایجادمیکنی؟منم عمل کردم سال ۹۹ ...
یکی از اقوام بسیار نزدیک من به همین افکار عمل کرد و میتونم بگم بیچاره شد باور شخصیم نیست هیچ دکتر متخصص داخلی یا گوارش ندیدم که به این عمل توصیه کنه. همگیشون میگن 10 درصد وزن رو کم کنید تا اغلب مشکلات بدنیتون حل بشه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من درحالت عادی ۳۰ درصد مردم باید خارج بشه به دلیل تومور و بهترین گزینه برام جرجی اسلیو بود
پس که اینطور 😥 به خیر بگذره
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
یکی از اقوام بسیار نزدیک من به همین افکار عمل کرد و میتونم بگم بیچاره شدباور شخصیم نیستهیچ دکتر متخص ...
خانم این عمل و همینطور بای پسمعده جز رایج ترین و بی خطرترین عمل های لاغریه لطفا اطلاعات اشتباه ندا
اگر یک نفر و دیدی بیچاره شده ب هر دلیلی نمیشه تعمیم داد ب همه یعنی منی ک عمل کردم نمیدونم ولی شما ....
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه گفتار زیست خوندی برای ما فاز برداشتی دکتری که عمل میکنه خودش پروتکل میده برای رفع این مشکل بعدشم ...
🤣 بنظرت کم چیزیه؟ به چشم دیدن آب شدن یه نفر جلوی چشمت بخاطر یه تصمیم اشتباه، رو آوردن به شیرخشک بزرگسالان، مبتلا شدن به چسبندگی روده، تحلیل عضلات، کمبود شدید ویتامین ها بگم یا بسه؟
این عمل در واقع علاوه برکاهش وزن اولیه کمک پیکنه شما بتونی سبک زندگیت و تغییر بدی
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدا روشکر که خوبی انشالله منم میرم میام خیلی خوببببب
اصلا و ابدا نگران نباش فقط قبل عمل درخواست پمپ دردکن ک وقتی بهوش میای خیلی دردنداشته باشی نگران هیچی نباش
تا وزن ۶۰ اومدم پایین و بعد با مشورت دکتر تغذیه و خواست خودم تا ۶۴ اومدم بالا و الان بین ۶۳ و ۶۴ وزنم