2777
2789
چرا

بخاطر اینکه باور دارم این عمل جراحی بسیار مضر تر از مفید بودن هست
ولی استارتر تصمیمش رو گرفته
و من نمیتونم کاری کنم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلهعمل خوبی نیستاز نظر منطقی هم شما نگاه کنید واقعا درست نیست106 کیلو وزنی نیست..تازه استارتر زیر 10 ...

۱۰۶ کیلو وزنی نیست؟

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

با اجازه استاتر،من ۶روز از پریودیم گذشته و نشدم مجردم ممکنه کیست باشه ؟تورخدا راهنمایی کنید دارم میت ...

احتمالا برای تغییر فصله عزیزم

سردیجات نخور 

زعفرون دم کن بخور

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بلهعمل خوبی نیستاز نظر منطقی هم شما نگاه کنید واقعا درست نیست106 کیلو وزنی نیست..تازه استارتر زیر 10 ...

آره ۹۰ وزنی نبوده با ورزش حل میشده 

هر عملی عوارض داره 

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         
توضیح میدی؟

بی احساسیه ک بخوام داخل تاپیک استارتر از این حرفا بزنم
اما اسلیو معده یعنی برداشتن بخشی از معده
شکل معده رو موزی شکل میکنن
سلول های معده فاکتور داخلی ترشح میکنن که ویتامین ب12 رو برای جذب حفظ میکنه
و خیلی کارهای دیگه
بنظرم حذف کردن بخشی از معده صرفا برای لاغر شدن اشتباهه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

سنگینه عملش؟

بله
عوارض بعد از عملش میتونه جبران ناپذیر باشه

احتمالا برای تغییر فصله عزیزمسردیجات نخور زعفرون دم کن بخور

چای زعفرون امروز خوردم مزاجم سرده ،ممنونم از راهنماییتون انشالله از تغییر فصل باشه

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

۱۰۶ کیلو وزنی نیست؟

برای کسی که 90 و خرده ای بوده بله وزنی نیست
با ورزش چرا نتونه کمش کنه؟
واقعا حیفه

بخاطر اینکه باور دارم این عمل جراحی بسیار مضر تر از مفید بودن هستولی استارتر تصمیمش رو گرفتهو من نمی ...

یعنی شما صرفا ب خاطر باور شخصیت داری تو دل یکی ک فردا عمل داره دلهره ایجاد‌میکنی؟

منم عمل کردم سال ۹۹ خیلی هم راضی ام

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫