2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 22 پست
عزیز من کشف مطلب در خواب و انجام دادم...بعد همش خالم تو خوابم میگفت برو هروقت پاک شدی بیاسه بار گفتب ...

راستش من نمی دوم به من یه صدایی دلیل و راه حل مشکل رو گفت  ،شما شرایطش رو رعایت کردید پاکی لباس و مکان ، و قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی خوندن، و نیت کنید که تو خواب واضح و بدون نیاز به تعبیر بهتون راه حل مشکل رو بگن

راستش من نمی دوم به من یه صدایی دلیل و راه حل مشکل رو گفت ،شما شرایطش رو رعایت کردید پاکی لباس و مک ...

اره همه چی و رعایت کردم

حتی طرز خوابیدن...

میشه اگه امکانش هست شما بگی چیکار کردین قبلش؟🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نماز شب چطوریه نیتش چیه

نمتز شب کلا ۱۱ رکعته شما هر چقدر می تونید انجتم بدین حتی ۲ رکعت نماز شب یا فقط یک رکعت وتر نیتش ساده ۲ رکعت نماز به نیت نماز شب 

نماز شب مجموعاً یازده رکعت است:

۱. هشت رکعت آن دو رکعت، دو رکعت، مانند نماز صبح خوانده می‌شود و این چهار دو رکعتی؛ به نیت نماز شب می‌باشد.
۲. دو رکعت نماز شَفْعْ: بهتر است در رکعت اول آن بعد از حمد، سوره ناس و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره فلق خوانده شود.
۳. یک رکعت نماز وَتْر: بعد از حمد سه بار سوره توحید و یک بار سوره «فلق» و یک بار سوره «ناس» بخوانیم و می‌توان یک سوره تنها خواند، سپس دست‌ها را برای قنوت به‌سوی آسمان بالا می‌بریم و حاجات خود را از خدا می‌خواهیم؛ و برای چهل مؤمن دعا می‌کنیم؛ و طلب مغفرت می‌کنیم و هفتاد مرتبه می‌گوئیم: «استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه.»

اگه نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح بخونید بعدش دعا و استغفار هم خوبه

برای من خانوادش راضی به ازدواجمون نمیشن به نظرتون نماز شب جواب میده؟چله زیارت عاشورا هم گرفتم

امتهان کن برای من که عالی بود و از خدا بخواه ازدواج با کسی که در کنارش خوشبخت بشی و آرامش داشته باشی نصیبت کنه 

اره همه چی و رعایت کردمحتی طرز خوابیدن...میشه اگه امکانش هست شما بگی چیکار کردین قبلش؟🥲

منم کار خاصی نکردم همین شرایطش رو که گفتم رعایت کردم قبلش آیت الکرسی خوندن تو اتاق عکس و عروسک و مجسمه نباشه ،پاک باشه قبلش ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت دور خود از کسی که تعبیر خواب بلده خوابت رو بپرس شاید تعبیر داره