2777
2789
اخه سرچ کنی میگه..عمر اسپرم پسر کمه

یجا نوشته دو روز یجا نوشته ۱۸ساعت،دیگه نمی دونم

ببین دو روز قبل رابطه ترشح کشدار داشتم،ممکنه همون روز رابطه تخمکم آزاد شده باشه؟

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر احتمالا

برای من توی ۷ هفته و یک روز ۱۳۰ بود

اسپرم کیفیتش بهتر باشه پسر میشه در اکثر موارد استثنا هم وجود داره البته

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
یجا نوشته دو روز یجا نوشته ۱۸ساعت،دیگه نمی دونمببین دو روز قبل رابطه ترشح کشدار داشتم،ممکنه همون روز ...

اگ زیاد بود ترشح ک اره اما اگ کمتر بود و روز بعدش بیشتر بود نه

به علایم نیست فقط سونوگرافی انومالی

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
پسر احتمالابرای من توی ۷ هفته و یک روز ۱۳۰ بوداسپرم کیفیتش بهتر باشه پسر میشه در اکثر موارد استثنا ه ...

بچتون پسر بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه میگن ضربان قلب زیر۱۴۰پسره

احتمال داره پسر باشه، ولی پسر من ۱۶۸بود ، دخترم ک فوت شد۱۶۸، دوباره باردارم ۱۳۷دوست دارم دختر باشه 🥺

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

اگ زیاد بود ترشح ک اره اما اگ کمتر بود و روز بعدش بیشتر بود نه

اون روز خیلی ترشح داشتم،خودمم پیشقدم شدم واسه رابطه که از دست شوهرم در رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40