2777
2789

خودمو میگم ۵ هفته ام خداروشکر مشکلی ندارم

بعد خواهرم دیروز رفتم دیدنش میگه تکون نخور بخواب

دستتو بالا نبر رو ششکم نخاب

میگم بیا بریم سرکوچه خرید جیغ که تو دیونه ای بچه تو شکمته

فاز این ادما چیه

اه اه حالم بد شد اصلا دیروز بابا حاملم چلاغ که نیستم

اقایون درخواست دوستی ندن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا چون محبت کافی رو تو زندگی دریافت نمیکنن تو اون دوران دنبال جبرانش هستن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بخاطر ناآگاهیه

دوست من بدنسازه

توی بارداری وزنه ۱۰۰ کیلویی میزد

حالا این مختص همه نیست،ورزشکار خرفه ای هست ایشون با سابقه بالا

ولی در کل فعالیت و ورزش برای زن باردار مفیده مگر اینکه واقعا منع حرکتی داشته باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

روشکمت نخواب روجدی بگیر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

چقدر تو خوبیییی 

من انقدر از این زنای حامله بدم میاد 

زنعموی من بیست و چهار ساعته در حال گردش و تفریحه یعنی یه جا بند نمیشه بعد وقتی میریم خونه بابابزرگم همیشه ی خدا فشارش میوفته 😐😐😐 میگه من حاملم نمیتونم تکون بخورم😐

خوب بعضیا مشکل دارن واقعا.

خوش به حالت خواهرت هواتو داره.

خواهرای من برعکسن.

به بزرگه گفتم فلان غذا رو میپزی فیریز کنم، اخه استراحت مطلقم، گفت کار خاصی نداره خودت درست کن.

حرفش هی وقت یادم نمیره