2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکرمیکنن زن باردار باید بخابه وبخوره وتکون نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 26 پست

ببخشیدا سرهمون بعد زایمان چاق میشن 

بدنشون کاملا از حالت میافته 

یه اتفاقی براشون میافته انگار یمدت بیمارستان  بستری بودندو زخم بستر گرفتند 

بایددددد موقع حاملگی ورزش کرد اونم ورزشایی سنگین 

البته قبل حاملگی باید انجام داد وگرنه بچت زرتی میافته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه شروع میشه منو که همه دیوونه کردن خستم کردن همش نصیحت

یا هی سوال میپرسن طبیعی یاسزارین بخصوص وقتی باخانواده

شوهرتویه ساختمون باشی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
ببخشیدا سرهمون بعد زایمان چاق میشن بدنشون کاملا از حالت میافته یه اتفاقی براشون میافته انگار یمدت بی ...

اره ب منم‌گفتم پیاده روی حداقلشه

اقایون درخواست دوستی ندن  

شرایط آدم ها متفاوته خب یه سری ها جفتشون پایینه یا سری ها هماتوم دارن سابقه ی سقط دارن سابقه ی زایمان زودرس دارن در نتیجه نمیشه همه رو با هم جمع بست 

تو هفته های پایین هم درستش اینه استراحت بیشتر باشه حالا منظور بخور و بخواب نیست

منم تصورم این بود یه سری کارای زن های باردار ادا و لوس بازیه ولی الان که هفته ی ۲۳ ام میبینم بعضی موقع ها چقد آدم اذیته چقد سنگین میشه چقد بیحاله 

ولی در کل اینکه تحرک داشته باشی و سبک ورزش کنی خوب هم هست

اره ب منم‌گفتم پیاده روی حداقلشه

من مدرک نین جوتسو دارم و بعضی وقتا به کمک سنسی خودم میرم در حالت عادی پلاتس معلق میرم 

شوهرم میگه موقع بارداری باید باهاشون خداحافظی کنی😐

البته من نمیکنم 

منم هفته ۵ ام باشگاه میرم 😆البته خیلی سبک دمبل کوچیکتر برمیدارم 

ولی خب یکی دوروزم هس خیلی خابم میاد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

۵هفته زوده منم خوب بودم الان تو ۷حالممم افتضاحه حالت تهوع خستگی بی حالی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏