2777
2789

امروز توی محل کارم سرپرستمون یه حرفایی با شوخی زد خیلی ناراحت شدم

فقط پشتمو کردم بهشون و اشک ریختم

هممون انسانیم این حرفای نژادپرستانه از کجا میاد فلان قوم اینجوریه فلان قوم انجوریه

اوسکول بودن ناراحت نباش 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برای حرفای آدمهای بی فرهنگ خودت رو ناراحت نکن اصلا. آدمی که هنوز نفهمیده قوم و نژاد عامل برتری یا حقارت یک انسان نیست رو باید به سطح سواد و شعورش خندید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ببین یه چیزایی هم درسته مثلا لرها خیلی عمر طولانی دارند فارس ها ریز جسه تر از بقیه قوم ها هستنداینها ...

ولی چیزای خوبی نگفت

بهرحال همه ادما ایراد دارن این معنیش این نیست یکیو خورد کنی

منم خیلی‌ مسخره شدم برای لهجه و این حرفا

ناراحت که میشم گریه زاری هم می‌کنم اما همیشه میگم ما همه انسانیم همه ایرانی هستیم واقعاً نمی‌دونم چرا بعضی آدما به خودشون اجازه میدن بقیه رو برای این مسائل آزار بدن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

ذهن عاشق دسته بندیه این کار باعث دسترسی سریع تر به اطلاعات میشه برای همین توی همه زمینه ها همه چیز رو دسته بندی می‌کنه چادری ها مانتویی ها ترک ها رشتیا کردا دخترا پسرا مردها زن ها و... 

کسایی که قدرت تفکیک مفاهیم از همدیگه رو ندارن به سرعت آدم ها رو توی دسته بندی ای که هستن بر اساس یک ویژگی که دیدن قضاوت میکنن و تعمیم میدن و در موردش حرف میزنن 

ولی کسایی که هوش اجتماعی قوی ترین دارن میفهمن که نباید یک ویژگی رو به کل اون دسته افراد تعمیم بدن 

همه مردا تنوع طلبن 

همه مردا خیانت کارن 

همه دخترا پول پرست شدن 

همه پسرا لاشی شدن 

همه چادری ها فلانن 

همه ترکا فلانن و... 

این مدل حرف زدن نشون دهنده هوش اجتماعی پایین اون آدمه بیخود ناراحت شدی یه چیزی میگفتی یا می‌زدی دهنش بهتر بود الان حرص نمیخوردی 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

ذهن عاشق دسته بندیه این کار باعث دسترسی سریع تر به اطلاعات میشه برای همین توی همه زمینه ها همه چیز ر ...

خیلی خوب توضیح دادی ولی تو محیط کار خیلی سخته با سرپرستت که پسر مدیرکارخونس چیزی بگی🌝

من تورک هارو دوست دارمولی از کوردها خوشم نمیادطبق برخوردی که باهاشون داشتم میگم،هر چند میدونم قضاوتم ...

هیچوقت نزنین این حرفا رو ما همه ایرانی هستیم 

هر قومی هم خوب و بد داره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==