2777
2789
عنوان

ادما چرا لینقدر نژاد پرست شدن مگه ترک بودن چه مشکلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به مرور حرف زدن لهجه برات عادی نشد؟ یعنی نتونستی بدون لهجه صحبت کنی

من تا دبیرستانی فارسیم هم خیلی ضعیف بود چون عملا با کسی فارسی حرف نمیزدم ، دیگه از وقتی رفتم دانشگاه مسلط شدم ...نه متاسفانه لهجه همچنان هست 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

کار به اونا ندارم که بی شخصیت بودن

ولی ترک ها خودشون خیلی نژاد پرست هستن و فکر میکنن نژاد برتر هستن

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
کار به اونا ندارم که بی شخصیت بودنولی ترک ها خودشون خیلی نژاد پرست هستن و فکر میکنن نژاد برتر هستن

هرقومی انجوریه دیگ تهرانی ها هم یه جوری میگن شهرستانی و عل و بل انگار همه ادما پایتخت نشینن و اینا همشون از فرهنگ پایین کشورمونه

هرقومی انجوریه دیگ تهرانی ها هم یه جوری میگن شهرستانی و عل و بل انگار همه ادما پایتخت نشینن و اینا ه ...

خب تهرانی ها اکثرا ترک هستن دیگه 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
هرقومی انجوریه دیگ تهرانی ها هم یه جوری میگن شهرستانی و عل و بل انگار همه ادما پایتخت نشینن و اینا ه ...

عزیزم تاپیکتو قفل کن اصلا هم ناراحت نباش . ادم باهرحرفی ناراحت نمیشه چون هرحرفی درست نیست.

عزیزم ترک بودن یه افتخاره که نصیب هر کسی نمیشه

واسه چی اونوقت چه افتخاری مثلا ؟در طول تاریخ چیکار کردین که افتخار محسوب میشه؟ و تاجش رو سرتونه؟