2777
2789
عنوان

افزایش وزن

55 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبید 

ببخشید چه مارکه شیر خشک برای چاقی خوبه ؟

یا چه چیزی برای چاقی خوبه 

ایا قرص خوبه مثلا قرص های گین آپ؟

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😭نمیدونم خودم در به در دنبال راهم ک چاق بشم گین آپ خودم مصرف کردم نشد

عه دوستم من گین اپ برای بالاتنه خورده بعد الان خیلی راضیه 

من خوردم دو سه کیلو اضاف کردم ولی بعد ک یه بسته تموم شد مصرف نکردم بادم خوابید همش پف بود

بخدا انقدر تو فکرشم قرص میگن ضرر داره ولی میگن گین اپ بهتره من این دوستم میگه خوبه اون بیشتر برای بالاتنش خورد ۵ کلیو هم خودش اضاف کرد از طریق قرص  ولی بیشترین تاثیرش رو بالا تنش بود

بخدا انقدر تو فکرشم قرص میگن ضرر داره ولی میگن گین اپ بهتره من این دوستم میگه خوبه اون بیشتر برای با ...

حالا توهم همین بگیر بخور شاید به تو بسازه 

ولی عوارضی ندیدم من خوردم 

🥴بعضی وقتا میگم عوارض ام داشته باشه بدرک فقط چاق بشم 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
حالا توهم همین بگیر بخور شاید به تو بسازه ولی عوارضی ندیدم من خوردم 🥴بعضی وقتا میگم عوارض ام داشته ...

دقیقا دیگه خسته شدم فقط میگم چاق شم 

میشه بگین از کجا خریدی و عکسش چی بود

من از عطاری گرفتم ۲۰۰ تومن نارنجی بود کارتنش روش عکس میوه بود قرص هم ابی رنگ بود

من هنه عطاری های داروخانه های شهرمون رفتم نداره فقط تو انلاین شاپ ها و سایت پیدا کردم

شنیدم که خوبهمن چندماه پیش هم سویق چاقی که توش پودرسنجد و جوانه گندم اینا بود تقریبا یه ماه با شیروع ...

من یه مدت هرسب سیب زمینب اپز میخوردم هیچی نشد 

کلی سویا خوراکی خوردم و یبارم پودر گین اپ بچه ها گرفتم هیچی نشد جوانه گندم با ماست خوردم هیچی نشد